Diziler, İsrail'deki Arapları Türkiye'ye çekti

İsrail basını, "İsrail'deki Arapları, tatil yeri olarak Türkiye'ye, büyük rating yapan iki tv dizisi çekiyor" diye yazdı.

Yayınlanma: 01.04.2010 - 09:42
Abone Ol google-news

Bozulan ilişkiler nedeniyle İsrail'de Türkiye'ye yönelik tatil boykotlarına ilişkin haberlere karşın, ülkedeki Arap halkının, büyük ilgi gösterdiği Türk dizilerinin etkisiyle bahar tatili için Türkiye'ye aktığı bildirildi.

Yedioth Ahronoth gazetesinin internet sayfasında yer verdiği, "Araplar Türkiye'ye akıyor" başlıklı haberinde, "Yakın bir ülkede tatil yapmanın ekonomik avantajlarının yanı sıra, İsrail'deki Arapları, tatil yeri olarak Türkiye'ye büyük rating yapan iki tv dizisi çekiyor" diye yazdı.

Haberde, "Turistler, tv dizilerinin çekildiği mekanlara seyahat ediyor ve yerel ünlülerin kullandıkları kıyafetlere benzer giysileri arıyor" denildi.

Son dönemde İsrail'de Türkiye'ye yönelik tatil boykotlarına ilişkin çok sayıda habere rağmen İsrail'deki Arapların, tatil için her zamankinden çok Türkiye'ye gittiği görüldüğüne dikkat çekilen haberde Türkiye'deki "hey şey dahil" tatil turlarının büyük çekiciliğine de dikkat çekti.

Bu arada, gazeteye konuşan Nazarine Tours yöneticisi Ghanem Abu Seif de, "Araplar Türkiye'ye, düşük fiyatlar, iyi markalar ve ödenen paralara değdiği için yöneliyor" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler