Doğan Yayın Holding itiraz hakkını kullanacak

Doğan Yayın Holding A.Ş, Doğan Prodüksiyon Hizmetleri A.Ş. tarafından İstanbul 9. Vergi Mahkemesi'nde ''yürütmenin durdurulması'' talebiyle açılan davada, mahkemenin verdiği ara kararında talebin kabul edilmediğini, bu karara karşı itiraz hakkının kullanılacağını duyurdu.

Yayınlanma: 16.10.2009 - 08:34
Abone Ol google-news

Doğan Yayın Holding A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Şirketin dolaylı bağlı ortaklığı Doğan Prodüksiyon Hizmetleri A.Ş. tarafından İstanbul 9. Vergi Mahkemesi nezdinde yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada, Mahkeme'nin almış olduğu ara kararda, yürütmenin durdurulması talebinin kabul edilmediğinin dolaylı olarak öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Bu karar, ara karar niteliğinde olup, 9. Vergi Mahkemesi nezdindeki dava süreci halen devam etmektedir. Mahkemenin almış olduğu bu karara karşı yasal itiraz hakkı süresi içerisinde kullanılacaktır.
Doğrudan ve dolaylı bağlı ortaklıklarımız hakkında düzenlenen Vergi İnceleme Raporları ile ilgili her türlü idari ve kanuni işlemin, bağlı ortaklıklarımızca takip edilmekte ve yerine getirilmekte olduğu daha önce kamuya açıklanmıştır. Bu çerçevede, bağlı ortaklıklarımız tarafından Vergi Dairelerince gösterilmesi talep edilen teminat ile ilgili olarak, yürütmenin durdurulması talebi ile dava açıldığının öğrenildiği de 6 Ekim 2009 tarihinde kamuya açıklanmıştır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler