Doğrulandı: iPhone 7 Plus 3GB RAM’le geliyor

Çarşamba günü resmen tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. iPhone 7’nin Plus modeli 3GB RAM’le geliyor.

Yayınlanma: 12.09.2016 - 16:48
Abone Ol google-news

Bildiğiniz gibi Apple çarşamba gün dev bir etkinlik düzenledi ve yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı tanıttı. Apple telefonlarını tanıttı tanıtmasına ama telefonların teknik özellikleri hakkında tüm detaylar paylaşılmadı. Amerikalı teknoloji devi bunun yerine geliştirilmiş kamera ve yenilenmiş Home butonu gibi dikkat çekici yenilikler hakkında konuşmayı tercih etti.
Ancak etkinliğin üzerinden sadece birkaç gün geçmiştiki telefonların teknik özellikleri hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıktı. Telefonların TENNA’dan aldıkları sertifikaların internete sızmasıyla birlikte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın RAM miktarları da belli oldu. 4.7 inçlik standart iPhone 7 2GB RAM’le gelirken, Plus modeli 3GB RAM’e sahip olacak.


Apple standart modelde RAM’i aynı tutarken Plus modelinde 3GB’a çıkartmış olmasının başlıca nedeni Plus modelinde çift lensli yeni bir kamera teknolojisinin kullanılıyor olması. Daha iyi fotoğraflar çekilmesini sağlayan bu yeni teknolojinin sağlıklı çalışması için ona ayak uydurabilecek bir RAM’in kullanılması gerekiyordu.

Surface Phone’un çıkış tarihi ertelendi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler