DS3 Crossback elektrikli geliyor

Fransız PSA Grubu’nun bünyesinde Citroen’den bağımsız lüks bir marka olarak konumlandırılan DS, ikinci modeli olan DS 3 Crossback’i resmi olarak duyurdu.

Yayınlanma: 23.09.2018 - 23:13
Abone Ol google-news

DS 7 Crossback

Bağımsız olduktan sonra ilk modeli DS 7 Crossback’i Türkiye’de de satışa sunan DS’in ikinci modeli DS 3 Crossback ise Avrupa’da son derece popüler olan kompakt SUV segmentine giriş yapacak. DS 3 Crossback hem benzin ve dizel olmak üzere içten yanmalı motorlar ve yüzde 100 elektrikli olmak üzere her üç güç ve aktarma organını gelişmiş ve ileri teknoloji çözümleriyle sunuyor. Yeni bir platform üzerine yükselen model led ön farlar, otomatik olarak dışarı çıkan gizli kapı kolları ve tamamen dijital bir sürüş pozisyonu gibi ileri teknolojilerle de dikkat çekiyor.

DS’in elektrikli otomobil hayali de gerçek oluyor. Araç 2019 yılının ikinci yarısından itibaren  tamamen elektrikli bir versiyona kavuşacak. 450 kilometre menzil sunan elektrik motorlu sistem sadece 30 dakikada bataryayı yüzde 80 şarj etme imkânı sunuyor. Bataryalar otomobilin zeminine gizlendiğinden elektrikli versiyonda iç mekândaki yaşam alanından ödün verilmemiş. Araçta ayrıca EAT8 şanzımanlı 155 beygir güç üreten PureTech benzinli motor ile 130 beygir güç seçeneği ile Euro 6.2 BlueHDi dizel motor da kullanıma sunulacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler