'Dünya düzdür' diyen AKP'li Demir çark etti: İnandığım için paylaşmadım

Dünya'nın düz olduğunu iddia eden yazısı sosyal medyada alay konusu olduktan sonra yayından kaldırılan AKP Fatih Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tolgay Demir, "İlginç geldiği için paylaştım, inandığım için değil" dedi.

Yayınlanma: 04.09.2017 - 08:14
Abone Ol google-news

AKP Fatih Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tolgay Demir’in, ilçenin gençlik kolları sayfasında “Düz dünya teorisi” başlıklı makalesi sosyal medyada alay konusu olunca internet sitesinden kaldırıldı. Demir, "Yazıyı okudum, ilginç geldiği için paylaştım. İnandığım için değil; bana ilginç geldi, paylaşmak istedim" dedi.

Yalanda bile intihal var!                 

Hürriyet'te yer alan habere göre Demir’in, AKP internet sitesinde “dünyanın düz olduğunu” anlattığı makale yankı uyandırdı. Bunun üzerine AKP Genel Merkezi’nin devreye girdiği ve yazının kaldırıldığı öğrenildi. Demir, tartışmaların ardından Hürriyet’e şunları söyledi: “Flat Earth Society adlı bir grubun düz dünya teorisi başlıklı yazısını okudum, ilginç geldiği için paylaştım. İnandığım için değil; bana ilginç geldi, paylaşmak istedim. Benim böyle bir söylemim yok. Buna inananlar var."

'Dünya düzdür' diyen AKP Gençlik Kolları Başkanı alay konusu oldu: Hoşafla deve sidiği karışınca...                 

AKP Gençlik Kolları Başkanı: Dünya'nın yuvarlak olması mason uydurması, Dünya düzdür                 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler