Düzce'de sel: 1 ölü, 6 kişi kayıp

Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ile Uğurlu köyü arasında dere yatağında bir kişinin cesedi bulundu. Kaybolan 4'ü çocuk 6 kişi için yürütülen arama çalışmalarına ise havanın kararmasıyla yarına kadar ara verildi.

Yayınlanma: 19.07.2019 - 14:08
Abone Ol google-news

<haber-dikey:1495644>

Düzce’de geçtiğimiz gün meydana gelen selde Akçakoca ilçesi Esmahanım Köyü'nde 4’ü çocuk 7 kişinin kayıp olduğu bildirilmişti. Bugün gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ile Uğurlu köyü arasında dere yatağında bir kişinin cesedinin bulunduğu belirtildi.

Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırılan kadının cenazesi, kayıp kişilerin yakınları tarafından teşhis edildi. Cesedin, kayıp olarak aranan 42 yaşındaki Fatma Töngel'e ait olduğu belirlendi.

ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

Kaybolan Cengiz (53), Fatma (42) ve Kağan Töngel (3), anne Nilgün (39) ile kızları Funda (9), ikizler Sanem ve İlayda Sinem Kaplan (7) için gün boyu sürdürülen arama çalışmalara havanın kararmasıyla yarına kadar ara verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler