Ekonomik krizden duayla çıkacaklar!

Denizli'de eğitimciler, diyanet üyeleri ve sağlık çalışanları, düzenledikleri ortak basın toplantısında ekonomik krizden çıkmak için dua etti.

Yayınlanma: 29.11.2008 - 11:39
Abone Ol google-news

Türkiye Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu tarafından, Türk Eğitim-Sen Denizli İl Temsilciliği'nde düzenlenen basın toplantısına Türk Sağlık-Sen, Türkiye Eğitim-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen üyeleri katıldı.

Kamu görevlilerine ILO standartlarında sendikalı haklar tanınarak toplumsal uzlaşı ve güven ortamının sağlanması, çalışma hayatında karşılaşılan sorunların ele alınması amacıyla düzenlenen toplantıda, ekonomik kriz tartışıldı.

Toplantının sonunda Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Oktan, toplantıya katılanları ekonomik krizden kurtulmak için dua etmeye çağırdı.

Dünyayı etkili olan ekonomik krizin Türkiye'yi de etkilenmeye başladığını ve bunun her geçen gün daha çok hissedildiğini belirten Ahmet Oktan, şöyle dua etti:
''Bu kriz gerek memurlarımızı, gerek emeklilerimizi gerek çiftçilerimizi etkilemektedir. Bizlere, bu krizden bir an önce kurtulmayı nasip eyle yarabbi. İlahi yarabbi. Şu günlerde ülkemizde ekonomik kriz yaşanmaktadır. Ekonomik kriz bizi de etkilemektedir. İlahi yarabbi. Ülkemizi, beldemizi, memleketimizi her türlü kötülüklerden, belalardan, afetlerden, zelzelelerden, sıkıntılardan, düşman hücumlarından, krizden koru yarabbi. Amin diyen kamu çalışanlarını ihsan eyle yarabbi.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler