"Eleştirilerden memnun değilim"

Türkiye'nin İsrail'i "Anadolu Kartalı" tatbikatından dışlaması "krizi" sürerken İsrail hükümetinin içerisinden bir uyarı geldi.

Yayınlanma: 12.10.2009 - 12:31
Abone Ol google-news

İsrailli Sanayi, Ticaret ve Çalışma Bakanı Ben Eliezer, ülkesinin "Anadolu Kartalı" tatbikatından dışlanmasına ilişkin "Kimi İsrail liderlerinin Türkiye'ye yönelik eleştirilerinden memnum değilim" derken önemli ve stratejik çıkarlar nedeniyle "Büyük bir hassasiyet"le hareket edilmesi gereğini vurguladı.

İsrailli Sanayi, Ticaret ve Çalışma Bakanı Ben Eliezer, İsrail Bakanlar Kurulu toplantısında "Kimi İsrailli liderlerinin Türkiye'ye yönelik eleştirilerinden memnum değilim" derken bu konuda "Büyük bir hassasiyet"le hareket edilmesini istedi.

Yedioth gazetesine göre, Ben Eliezer, olağan haftalık Bakanlar Kurulu toplantısında Türkiye'nin, İsrail'in tatbikata katılımını iptal etme kararını değerlendirirken "Kimi İsrail liderlerinin Türkiye'ye yönelik eleştirilerinden memnun değilim. Bizlerin ve Türkiye'nin önemli ve stratejik bir takım çıkarlarımız var. Büyük bir hassasiyetle hareket etmeliyiz ki kara tahminler devam etmesin" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler