Emre'ye büyük şok

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonsporlu futbolcu Zokora'nın, PFDK'nın Emre Belözoğlu hakkındaki kararına yaptığı itirazı değerlendirerek, Fenerbahçeli futbolcu hakkında idari tedbir uygulanmasına karar verdi. Bu karar ile birlikte milli futbolcu, Fenerbahçe'nin yarın Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçta forma giyemeyecek.

Yayınlanma: 28.04.2012 - 11:18
Abone Ol google-news

Yapılan açıklamada, Trabzonsporlu futbolcu Didier Zokora'nın itirazı üzerine TFF Tahkim Kurulu Başkanı'nın çağrısıyla bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirildiği aktarılırken, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgili kararına ilişkin dosyanın görüşüldüğü vurgulandı.

Dosyanın mahiyeti gereğince, olaya ilişkin görüntü üzerinde inceleme yapmak amacıyla bilirkişinin huzura alınarak değerlendirmelerinin dinlendiği aktarılırken, “Yapılan müzakere neticesinde, Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 84. maddesi dikkate alınarak, Fenerbahçeli futbolcusu Emre Belözoğlu hakkında idari tedbir uygulanmasına, incelemenin devamına karar verilmiştir” denildi.

PFDK, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta, bordo-mavili futbolcu Didier Zokora'ya hakareti nedeniyle Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na oy çokluğuyla 2 resmi müsabakadan men cezası vermiş ve oyuncu cezasını yarın oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesi doldurmuştu.

PFDK tarafından 2 maç ceza alan Emre, Galatasaray ve kupadaki Karabük maçlarında oynamayarak cezasını doldurmuştu. Bu durumda Emre, yarınki Beşiktaş derbisine de çıkamayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler