Engelliler Bowling Turnuvası'nda şampiyok BJK

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Bowling Turnuvası'nın dördüncüsü dün Korukent Bowling'de gerçekleştirildi. 12 vakıf ve dernekten 70'in üzerinde engelli katılımcının yarıştığı turnuvanın birinci, ikinci ve üçüncüleri kupalarını Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Halil Mert TAYŞİR'in elinden aldı.

Yayınlanma: 03.12.2011 - 11:51
Abone Ol google-news

Engellilere verdiği destekle onları toplumsal yaşama kazandırmayı hedefleyen 'Beşiktaş Belediyesi'nin bu yıl dördüncü kez düzenlediği "Dünya Engelliler Günü Bowling Turnuvası" dün Ortaköy Korukent Bowling Salonu'nda gerçekleştirildi.

Turnuvada Beşiktaş Belediyesi Engelliler Takımı, Türkiye Omurilik Felçlğileri Derneği, Tohum Otizm Vakfı, Kent Konseyi Engelliler Meclisi, İşitme Engelliler Takımı, BJK Bedensel Engelliler Şubesi, Galatasaray Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Sakatlar Derneği, AYDER (Alternatif Yaşam Derneği), Düşler Akademisi, Altınokta Spor Kulübü ile Beşiktaş İlçesi Engellileri ekipleri birincilik için mücadele etti.Birincilik kupasını Beşiktaş Jimnastik Kulübü Bedensel Engelliler Şubesi ekibi kaldırırken takımın antrenörü Mehmet Önüt, "Beşiktaş Belediyesi’ne böylesine güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attığı için teşekkür ediyorum. Engelli yurttaşlarımıza yılın bir günü değil her zaman hayatın her alanında gerekli ilgi ve alakanın gösterilmesi gerekmektedir.

Takımımız için de böyle bir organizasyonun içinde olmak onlara haftasonu oynanacak karşılaşma öncesi güzel bir moral kaynağı oldu" şeklinde konuştu. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Bowling Turnuvası, 4 yıldır Beşiktaş Belediyesi tarafından Korukent Bowling'de gerçekleştiriliyor. Bu yıl da büyük ilgi gören turnuvaya her yıl daha çok vakıf ve dernekten, bedensel ve zihinsel engelli yurttaşımız katılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler