Erdoğan, Ankara katliamında kendisini eleştirenleri terörist ilan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörle mücadelemiz şahsımı sorumlu tutanlar terör örgütüyle aynı safta olduklarını bilmelidir" dedi.

Yayınlanma: 14.10.2015 - 14:31
Abone Ol google-news

<video:387893>


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye tüm terör örgütlerine karşı samimi bir mücadele verirken olaylardan devleti, hükümeti hatta şahsımı sorumlu tutanlar doğrudan terör örgütleriyle aynı safta yer aldıklarını bilmelidirler" dedi.

Erdoğan, Çankırı’da Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılış töreninde konuştu. Erdoğan şunları söyledi:

Türkiye tüm terör örgütlerine karşı samimi bir mücadele verirken olaylardan devleti, hükümeti hatta şahsımı sorumlu tutanlar doğrudan terör örgütleriyle aynı safta yer aldıklarını bilmelidirler. Tabii biz bu çabaların gerisindeki niyeti gayet iyi biliyoruz. Milletimizin birliğinden, beraberliğinden kardeşlik ikliminin güçlenmesinden rahatsız olanlar, umutlarını teröre, terör örgütlerine bağlamış durumdalar. Türkiye’nin önünü başka türlü kesemeyeceklerini düşünenler, son bir gayretle terör kartını ne yaptılar ortaya sürdüler. Ama başaramayacaklar. Türkiye bir olarak, iri olarak, diri olarak hedeflerine yürümeyi sürdürecek. İşte bugün bu açılış bunlardan bir tanesidir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler