Erdoğan'dan Büyükanıt'ın eşine 'geçmiş olsun' telefonu
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Filiz Büyükanıt ile telefonda görüşerek, tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Filiz Büyükanıt ile telefonda görüşerek, tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gören emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Filiz Büyükanıt ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, Filiz Büyükanıt'tan tedavi süreciyle ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yaşar Büyükanıt için Allah'tan acil şifa temennisinde bulundu ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Video Haberler
-
AKP’li belediyeler enflasyon farkını ‘zam’ diye sundu
-
Gebze'de orman yangını!
-
Iğdır’da hareketli dakikalar
-
Dere yatağında cesedi bulunan Hikmet, toprağa verildi
-
Derelerin beton kanala alınmasına tepki
-
Şişli'de doğalgaz borusu patladı
-
Üst geçitte intihar girişimi
-
25 yıllık cinayeti, bu sözler ortaya çıkarmış...
-
Uyarılar art arda gelmişti
-
Motorine zam geliyor!
En Çok Okunan Haberler
-
Parti devleti sınır tanımadı
-
'Soylu’nun görevden alınması an meselesi'
-
Türkeş’in kızı da ülkeyi terk etti
-
Domino's iflasını açıkladı: Tüm restoranlarını kapadı
-
Türkeş’in kızı da ülkeyi terk etti
-
EYT’de iki güçlü formül öne çıktı
-
Kaymakamlık Zeytinli Rock Festivali’ne izin vermedi
-
Şeyhin elini öpme yarışına girdiler!
-
Sıfır araçlarda '6 ay ve 6 bin km' şartı
-
Erdoğan talimat verdi