Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler... Eren Erdem'e 'hain'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kaçak Saray'da yine muhtarlara hitap etti. Daha önce İran' a "ikinci evim" diyen Erdoğan CHP milletvekili Eren Erdem'i hain ilan etti.

Yayınlanma: 23.12.2015 - 13:43
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ''Bu zatın, eskiden beri şahsıma yönelik terbiyesizliğini de, kendisini bildiğim için önemsemiyorum. Dünkü yaptığı konuşma, yenilir yutulur gibi değildir'' dedi.  Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kendi ülkesinin karşısında İran varsa İran, Rusya varsa Rusya'nın yanında olan bu isme ana muhalefet partisi genel başkanı da sahip çıkıyor. Milletimi yedirmem diyor. Yedirmem dediği milletvekili dün, "İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse İran'ın safında yer alırım" diyen bir hain. Aynı kişi Gezi olaylarında en başta yer alıyordu. Bugün de kendi ülkesinin teröristlere sarin gazı sattığı iftirasını dile getirerek ihanetini katmerleyen bir karanlık adam. Bu karanlık adamı milletvekili yapan, şimdi de arkasında duran bir genel başkan, bana göre aynı yolun yolcusudur.

Şimdi bu zat, esnaftan sorunlarını kendisine mektup yazmasını istemiş. Bu çağrıyı olumlu buluyorum. Ben de milletimin bu zata mektup yazmasını istiyorum. Milletimizi nasıl sefalete mahkum ettiğini anlatmaya çağırmasını istiyorum. Hatta babanızdan kalma nüfus kağıtları varsa, o ekmek almak için beklenen karnelerin fotokopilerini de gönderseniz çok isabetli olur. Bu zatın niçin kendi doğduğu topraklardan utandığının sorulmasını istiyorum. Bu zatın partisine terör örgütü mensuplarını nasıl milletvekili adayı yaptığının izahının verilmesini talep edilmesini istiyorum. Hiç ümidim yok ama bu mektuplar o zata kendi gerçek durumunu anlama, sorgulama fırsatı verebilir.

Demokrasi güçlü muhalefetle güç kazanır ama bu tür muhalefetle zafiyet bulur. Ben bu üsluptan onlar adına utanıyorum.

Bu sözlerimin Cumhurbaşkanın tarafsızlığıyla bir ilgisi yoktur. Bu zatın, eskiden beri şahsıma yönelik terbiyesizliğini de, kendisini bildiğim için önemsemiyorum. Dünkü yaptığı konuşma, yenilir yutulur gibi değildir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler