Erkan Zengin, yeni takımını açıkladı

Erkan Zengin yeni takımını açıkladı. Trabzonspor ile yollarını ayırmaya hazırlanan yıldız futbolcu Eskişehirspor ile anlaştığını yakın çevresine söyledi.

Yayınlanma: 08.07.2016 - 11:48
Abone Ol google-news

Erkan Zengin yeni takımını açıkladı. Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Erkan Zengin sürpriz bir kararın altına imza atmaya hazırlanıyor. İsveç Milli Takımı’ndan dönen Erkan Zengin Eskişehirspor ile anlaştığını doğruladı.

Trabzonspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Erkan Zengin Eskişehirspor’da… Yıldız futbolcu yakın çevresine “Eskişehirspor’a vefa borcum var. Başkan ile yöneticilerle konuştuk ve anlaştık. Oraya giderek takımı Süper Lig’e çıkarmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Türkiye’de ilk kez Beşiktaş forması giyen Erkan Zengin daha sonra 5 sezon Eskişehirspor forması giymişti. Erkan 2014-2015 sezonu devre arasında ise 2 milyon 250 bin euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’un yolunu tutmuştu.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve 1 milyon 750 bin euro garanti para alacak olan Erkan Zengin’in Eskişehirspor’dan ne kadar kazanacağı ise merak konusu…

(Sporcope)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler