Eşi ve kızını önce dövdü, sonra yüzlerini yaktı!

Ağrı'da Ramazan İ. isimli bir adam önce eşini dövdü, sonra eşi ve kızının yüzünü erittiği naylon poşet ile yaktı.

Yayınlanma: 10.11.2019 - 13:56
Abone Ol google-news

Olay, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşandı. İddialara göre alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan 27 yaşındaki Ramazan İ., eve alkollü geldi. 14 yaşında evlendiği eşi 20 yaşındaki M.İ.'yi önce dövdü, daha sonra yaktığı naylon poşetini, eşinin yüzüne ve ayaklarına damlattı.  Annesinin çığlıklarını duyan N.İ. odaya geldi. Ramazan İ., kızının da anlını eriyen naylon ile yaktı.

Komşular, evden gelen bağırışlar duydu ve polise haber verdi. Olay yerine polis ekipleri geldi. M.İ. ile kızı N.İ.'yi hastaneye götürüldü. Tedavisi yapılan anne ve kızın ifadesi alındı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla M.İ. ile kızı H.İ. ve 2 yaşındaki oğlu E.İ. sığınma evine yerleştirildi. Ramazan İ. kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı. Ramazan İ., emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

"6 YILDIR ŞİDDET GÖRÜYORUM"

Kendisinin ve ailesinin maddi durumunun iyi olmayan M.İ., yetkililerden yardım istedi. Şu sözleri söyledi...

"6 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri eşimden şiddet görüyorum. Eşim benim çocuklarımın başına birşey getirmeden, bizi öldürmeden devlet büyüklerim yardım etsin. Eşim naylon poşetle yüzümü, ayaklarımı yaktı. Çocuklarımı dövdü. Beni, gözümü yakmakla tehdit etti. Bugüne kadar çocuklarım için katlandım, ancak devlete sığınmak istiyorum" 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler