Eski Bakan adaylığı açıklanmayınca bayıldı

Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını dün düzenlenen toplantıda açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda heyecan doruktaydı. Adı adaylık için geçen eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş tam o anda fenalaştı.

Yayınlanma: 09.12.2013 - 13:25
Abone Ol google-news

Vatan'da yer alan habere göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda heyecan doruktaydı. Siyasetin renkli simalarından Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un da İstanbul'a aday olacağı konuşuluyordu, ancak beklenen olmadı. 

MHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 37 yaşındaki İzmirli işadamı Rasim Acar'ı aday gösterdi. İstanbul'daki tanıtım toplantısına katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Acar'ın ismini Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz'a açıklattı. O esnada ise salonda bir hareketlilik dikkat çekti. Herkes bir anda aynı noktaya yöneldi.

İŞTE O ANLAR... OSMAN DURMUŞ, ADAY AÇIKLANDIĞI SIRADA BAYILDI...

Acar'ın isminin açıklanması üzerine salonda bulunan Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un rahatsızlık geçirdiği anlaşıldı. Partililerin kucağında apar topar hastaneye kaldırılan Durmuş'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler