Eski manken bu hale geldi!

Estetik ameliyat bağımlısı Koreli bir kadın doktorların artık silikon vermeyi reddetmesi üzerine yüzüne yemeklik yağ enjekte etti.

Yayınlanma: 08.05.2013 - 12:18
Abone Ol google-news

Estetik ameliyat bağımlısı Koreli bir kadın doktorların artık silikon vermeyi reddetmesi üzerine yüzüne yemeklik yağ enjekte etti.

Daily Mail'in haberine göre eski bir model olan Hang Mioku'nun yüzünün biçimi, kendi kendine yaptığı güzellik uygulamasından sonra kalıcı olarak bozuldu. Karaborsadan aldığı bir şişe silikonun tamamını yüzüne enjekte eden Hang, daha sonra yemeklik yağı denedi ve ardından yüzü tamamen şişip yara izi içinde kaldı.

Kadının durumu Kore televizyonunda yayınlandı ve izleyiciler düzelmesi için gereken ameliyat masrafını karşılamak amacıyla para bağışında bulundu.

İlk 10 ameliyatta doktorlar kadının yüzünden 60 gram, boynundan ise 200 gram silikon, yağ ve diğer yabancı maddeleri çıkardı.

Ancak Hang'ın yüzü yine de eski haline dönmedi. Hang ilk ameliyatını 28 yaşında Japonya'da yaşamaya başladığı zaman oldu ve o zamandan bu yana sürekli estetik işlem yaptırdı.

"Cildinin pürüzsüz ve yumuşak olması" konusundaki ısrarını sürdüren Hang'ın yüzü sonunda farkedilebilir bir şekilde büyüyünce doktorlar artık başka işlem yapmayı reddetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler