Eski muhtar dehşet saçtı: Bacanağı ve iki oğlunu öldürdü
Konya'nın Çumra ilçesi Üçhüyük Mahallesi eski muhtarı Turan B. (42), muhtarlık seçiminde kazanan adayı desteklediği iddiasıyla bacanağı Adem Atçı (40) ile çocukları Faruk (22) ve Zekeriya Atçı'yı (20) tabancasıyla vurarak öldürdü. Turan B., olaydan sonra jandarmaya teslim oldu.
Faruk Atçı- Adem Atçı- Zekeriya Atçı
Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Çumra ilçesi Üçhüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallenin eski muhtarı Turan B., 31 Mart'taki yerel seçimlerde tekrar aday oldu; ancak kazanamadı. Turan B., seçim döneminden itibaren kendisi yerine, kazanan adayı desteklediği iddiasıyla tartıştığı bacanağı Adem Atcı ile köy mezarlığı yakınında karşılaştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Turan B. belinden çıkardığı tabancasıyla bacanağına kurşun yağdırdı. Adem Atcı olay yerinde yaşamını yitirirken, mahalle içine doğru ilerleyen Turan B., yolda bacanağının oğulları Zekeriya ve Faruk Atcı'nın traktörle tarlaya gittiğini gördü.
Traktörün önünü kesen Turan B., traktördeki yeğenlerini aşağı indirirken, Faruk Atcı'nın eşine uzaklaşmasını söyledi. Turan B., ardından iki yeğeninin üzerine ateş etti. Zekeriya ve Faruk Atcı da olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayetlerin ardından evine giden Turan B., jandarmayı arayıp, 3 kişiyi öldürdüğü ihbarında bulundu. Evine gelen jandarmaya teslim olan Turan B., ilk ifadesinde muhtarlık seçimlerinden itibaren bacağının kendisini rahatsız ettiğini öne sürdü. Baba ve iki oğlunun cansız bedenleri otopsi için Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Turan B.
Video Haberler
-
Ünlü Twitch yayıncısını Beyoğlu'nda çiçekçi çocuk ısırdı
-
Hanife'yi otobüs terminalinde katleden erkek tutuklandı
-
Dedesinin kullandığı traktörün altında kalıp öldü
-
'Türkiye dünyada ilk defa sandıkta...'
-
Mısır'da kilise yangını: Ölenler ve yaralananlar var
-
İzmir'de 8 bin yıllık parmak izi bulundu
-
Pakistan’da kamyon yolcu otobüsünün üzerine devrildi
-
İtfaiyeden 'Balıklı Rum Hastanesi' raporu
-
Çatalca'da tarlada erkek cesedi bulundu
-
Kuru bamya gram altınla yarışıyor
En Çok Okunan Haberler
-
'3 karanlık yapı var'
-
Erdoğan ayrıntısı dikkat çekti
-
En başarılı belediye başkanı belli oldu
-
AKP'den peş peşe istifalar!
-
İş insanı, otel odasında ölü bulundu
-
Motorine dev zam yolda
-
'2023 seçimleri için yapılan anketlerde...'
-
Millet İttifakı'ndan Cumhur İttifakı'na büyük fark!
-
Arınç'tan dikkat çeken mesaj
-
KYK'den 'fotoğraf' açıklaması