Eskişehirspor’un gençlik mucizesi

Bursaspor’u genç takımla yendiler.

Yayınlanma: 02.02.2020 - 22:07
Eskişehirspor’un gençlik mucizesi
Abone Ol google-news

Bursaspor’u centilmenliğinden ötürü kutlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, zevkli bir maç olduğunu dile getirdi.

İkinci yarı oyuna hakim olduklarını kaydeden Özer, “Pas ve desteğini iyi yapan, kontraya dayalı sistemimiz vardı. Hafta içerisinde bunu çalışmıştık. Elimizdeki oyuncu kalitesi üst düzey ama derinlik yok. U17’den U19’dan takviye yaptık. Oyuncularıma her zaman saygılı oynayın diyorum. Mutluyuz, bu galibiyeti bizi destekleyen Eskişehirspor taraftarına armağan ediyorum. Oyuncularım gerçekten yürekli oynadılar. 4 haftadır Eskişehirspor’un başındayım, 4’ünü de dışarıda oynadık. Kalbi gönlü bizimle olan taraftarlarımız destek veriyor. Arma için mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. 11 oyuncum da İstiklal Marşı’nı okuyor, benim için bu en büyük mutluluk. Yabancılar da dahil birçok oyuncu bıraktı gitti, gittiklerine üzülmedim, biz ‘Gerçekten yürekli insanlarla oynarız’ dedik. U17’de oynayan Metehan golü attı, onun adına da çok mutlu oldum. Hedefimiz Türk Milli Takımı’na futbolcu yetiştirmek” ifadelerini kullandı.

"İŞİMİZ YENİ BAŞLADI"


Dar bir kadro rotasyonu ile mücadele ettiklerine ve genç takımlardan A Takım’a takviye yapma durumunda kaldıklarına işaret eden Özer, “Bugün bazı oyuncularımızın sakatlıkları vardı, fedakarlık yaptılar. Kolay değil, sadece 12 tane oyuncu kalmış, genç takımlardan takviye yapmışız. Bizim işimiz yeni başladı. 23-24 puana ihtiyacımız var, çok çalışmamız gerekiyor. Bütün takımlar takviye yaptı, bizden oyuncular gitti. Ekibim ile birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir sinerji yakaladık, Eskişehirspor’un kurtuluşu bu çocuklarda” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler