F.Bahçe şampiyonluk için Rizespor karşısında (Muhtemel 11'ler)

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyacı olan Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Yayınlanma: 27.04.2014 - 01:09
Abone Ol google-news

2013-2014 sezonunda 'Şampiyon' ünvanını elde etmesi için 1 puana ihtiyacı olan Fenerbahçe evinde ligde tutunma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak. Sarı Lacivertli kulübün cezası sebebiyle kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği mücadelede saat 19:00'da başlayacak ve karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek.  Ligtv'nin canlı olarak yayınlayacağı mücadele ile ilgili tüm detaylar cumhuriyet.com.tr'de olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Alves
Kadlec
Caner Erkin
Mehmet Topal
Meireles
Emre Belözoğlu
Kuyt
Sow
Emenike

Çaykur Rizespor

Serkan
Obabona
Viera
Ali Adnan
Orhan
Kağan
Sylvestre
Ümit
Kıvanç
Kweuke
Deniz Kadah 

ŞAMPİYONLUK MAÇI

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde yarın Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek Fenerbahçe, elde edeceği bir puanla bile 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu garantileyecek.

Ligde geçen hafta Beşiktaş derbisindeki beraberlikle şampiyonluğu bu haftaya bırakan sarı-lacivertli ekip, bitime 3 maç kala lige noktayı koymak istiyor.

Son 4 haftaya en yakın rakibi Beşiktaş'ın 12 puan önünde (67'ye 55) lider giren sarı-lacivertli takıma şampiyonluk için bir puan yetecek.

Sarı-lacivertlilerin seyircisiz maç cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği mücadeleye, taraftarların ilgisi büyük.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

4 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesi Kuyt, Caner Erkin, Alper Potuk ve Sow, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulunan dört futbolcu yarınki maçta sarı kart görürse, 32. haftada Akhisar Belediyespor maçında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'de çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Egemen Korkmaz'ın da ligde 3 sarı kartı var.





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler