F.Bahçeli yıldızlar iddialı

Fenerbahçeli futbolcular Luis Nani, Diego Ribas ve Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın konuk edecekleri Ajax karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirttiler.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 18:40
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe-Ajax maçı için hazırlanan maç günlüğü kitapçığına açıklamada bulunan Luis Nani, Ajax maçının önemine değinerek, "Bu maçı kazanırsak Avrupa'da daha iyi konuma geleceğimizi düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Portekizli futbolcu, takım olarak yaptıkları son maçların istedikleri gibi sonuçlanmadığını vurgulayarak, "Bu maç takım için çok önemli, yükselişe geçmek adına bu maçtan 3 puan çıkartmalıyız. Taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanırsak motivasyonumuz daha da artacaktır. Bu maçın önemini biliyoruz ve son derece istekli şekilde karşılaşmaya çıkarak amacımıza ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Diego: "Zorlu bir rakiple karşılaşacağız"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas ise yarınki maçta zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını kaydetti.

Hollanda temsilcisine karşı oynayacakları maçın hazırlıklarını kazanmak üzerine yaptıklarını anlatan Diego Ribas, "Gerçekten bizim için çok özel bir karşılaşma, özel bir gece. Zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Ajax maçına turu geçebilmek adına yüzde yüz bir şekilde konsantre olacağız. Puanları alabilmek için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Taraftarlarımız bize olan inançlarını tribünlerde bizleri destekleyerek göstersinler" şeklinde görüş bildirdi.

Gökhan Gönül: "Ajax maçını kazanacak gücümüz var"

Sarı-lacivertli futbolcu Gökhan Gönül de gruptan çıkmak için Ajax maçının mutlaka kazanılması gerektiğini aktardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara iyi başlayamadıklarını, ancak oynadıkları maçların telafisinin bulunduğunu belirten tecrübeli oyuncu, şunları ifade etti:

"Ajax maçını, gruptan çıkmak için mutlaka kazanmalıyız. Bu gücümüz var ve sahaya bu düşünce ile çıkacağız. Ajax maçından sonra da evimizde Galatasaray ile oynayacağız. Her iki maça da taraftarımızı bekliyoruz. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler