Fenerbahçe, Avrupa Ligi şampiyonu ile karşılaşacak

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 2 Ağustos Cumartesi günü, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu İspanyol takımı Sevilla FC ile Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bir hazırlık maçı yapacak.

Yayınlanma: 23.07.2014 - 10:34
Abone Ol google-news

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 2 Ağustos Cumartesi günü, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu İspanyol takımı Sevilla FC ile Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bir hazırlık maçı yapacak. Brondby Stadyumu’ndaki maç, yerel saat ile 20:30’da (TSİ 21:30) başlayacak.

İlk maç Sepahan ile

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını 26 Temmuz Cumartesi günü İran’ın Sepahan takımı ile yapacak. Kamp programı sonundaki bu maç, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe-Sepahan maçı 18.00’de başlayacak.

Sheffield United ile Soma için...

Sepahan maçıyla Düzce programını tamamlayacak olan Fenerbahçe, 2. hazırlık maçında, 31 Temmuz Perşembe günü, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile İngiltere’de karşı karşıya gelecek. Soma yararına oynanacak bu maça, dünyanın en eski stadı olarak bilinen Bramall Lane ev sahipliği yapacak. Bu sezon 125. yılını kutlayan ve en önemli geçim kaynağı madencilik olan York Shire bölgesinin takımı olan Sheffield United  ile yapılacak bu maçın geliri, 2 kulüp arasında yapılan anlaşma gereği Soma’ya bağışlanacak.

RAKİP SEVİLLA

Sheffield maçının ardından Fenerbahçe, İngiltere’den direk Danimarka’ya geçecek ve 2013-2014 UEFA Avrupa Ligi finalinde Benfica’yı penaltılarla yenerek Kupanın sahibi olan İspanya’nın Sevilla takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag’daki Brondby Stadyumu’nda oynanacak bu maç, yerel saat ile 20.30’da başlayacak. (TSİ 21.30). Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe ile Sevilla, 2007-2008 UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşı karşıya gelmişti. İlk maçı Kadıköy’de 3-2 kazanan Fenerbahçe büyük bir avantaj elde etmişti. 2. maç ise bu kez Sevilla’nın 3-2 galibiyetiyle tamamlanmıştı. Uzatmaların ardından penaltı atışlarına geçilmiş ve kaleci Volkan’ın 3 penaltı kurtardığı maçın sonunda çeyrek finale yükselen taraf Fenerbahçe olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler