Fenerbahçe Ülker'de Spahija dönemi

Beko Basketbol Ligi'nin şampiyonu Fenerbahçe Ülker, antrenör Bogdan Tanjeviç'in sağlık nedenleriyle ayrılmasının ardından 48 yaşındaki Hırvat antrenör Neven Spahija ile anlaştı.

Yayınlanma: 11.06.2010 - 15:09
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni antrenörü Neven Spahija ile anlaşma sağlandı. Hırvat antrenörümüzün imza töreni ise ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacaktır'' denildi.

Son olarak İspanya'nın Valencia Basket takımını çalıştıran Spahija, Hırvatistan'da KK Cibona, Slovenya'da Olimpija Ljubljana ve KK Krka Novo Mesto, Rusya'da Avtodor Saratov, İtalya'da Euro Roseto, Litvanya'da BC Lietuvos Rytas, İsrail'de Maccabi Tel Aviv, İspanya'da da Tau Baskonia takımlarında görev yaptı.

Bu arada Fenrebahçe Kulübü, dün basketbol şubesi genel koordinatörlüğü görevine getirilen Aydın Örs ile ilgili resmi açıklamayı da yaptı. Açıklamada, ''Türk basketbolunun duayen isimlerinden biri olan Aydın Örs kulübümüz basketbol şubesi genel koordinatörlüğü görevine getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz'' denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler