Festivalde 12 saat aralıksız müzik...

Red Bull Music Festival İstanbul, 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında beş güne yayılan dört farklı konsept, film gösterimleri, iki farklı sergi ve 60 sanatçıyla kentte özel bir dalga yaratmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma: 24.09.2018 - 23:30
Abone Ol google-news

7 ayrı mekânda farklı disiplinleri ve farklı müzik türlerini bir araya getiren festival, kapanışı Red Bull Music Academy’nin 20’nci yaşının 12 saat aralıksız müzikle 29 Eylül’de Beykoz Kundura’da kutlanacağı “20 Years of RBMA: A Celebration” sahnesinde yapacak.
Uluslararası bir müzik enstitüsü olarak 1998 yılında Berlin’de kurulan Red Bull Music Academy, Red Bull Music Festival temalarından en sonuncusunu oluşturuyor. 20’nci yaşı Red Bull Music Festival Istanbul’da 12 saat aralıksız müzikle kutlanacak olan RBMA gecesinde işitsel olduğu kadar görsel şölenler de yer alacak.

29 Eylül Cumartesi akşamı Beykoz Kundura Fabrikası’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek olan gecede Rave sahnesinde Robogeisha ve Seretan, Sassy J ve Volcov, John Talabot ve Axel Boman’ın projesi Talaboman ve ardından sabahın ilk ışıklarında Barış K ve Vladimir Ivkovic B2B performans sergileyecek.

Gecenin Experimental (deneysel) sahnesinde ise Pan Daijing, The Bug vs Miss Red, İpek Görgün ve Fennesz ortak performansı ile Dopplereffekt yer alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon