Fethiyespor Başkanı: Ata sevgimizi dile getirdik

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, "Biz ülkemizin bir köşesinden Akdeniz ve Ege kıyılarından Ata sevgimizi dile getirdik. Bizim için bu kadar basit ve temiz duygular içeren bir duruştu. Bu duruşumuzun arkasındayız. Arkasında da olmaya devam edeceğim" dedi.

Yayınlanma: 07.12.2013 - 14:26
Abone Ol google-news

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, yarın oynanacak Denizlispor maçına giden lacivert-beyazlı takımı kulüp tesislerinden yolcu etti. Öztürk, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Fethiyespor için Fenerbahçe müsabakasının "tarihi bir gün" olduğunu söyledi.

 

'Yüce Atatürk' ceza kurulunda!

 

Fethiyespor'un 106 yıl sonra Fenerbahçe ile bir kupa mücadelesi içinde olduğunu ve kendileri için de önemli bir günün yaşandığını vurgulayan Öztürk, "Bu önemli ve tarihi günde de tarihimizin en yüce değeri olan, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atamızı orada yad etmek, anmak, gündeme getirmek kadar doğal bir şey olabilir mi? Tabi ki biz ülkemizin bir köşesinden Akdeniz ve Ege kıyılarından Ata sevgimizi dile getirdik. Bizim için bu kadar basit ve temiz duygular içeren bir duruştu. Bu duruşumuzun arkasındayız. Arkasında da olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetmelikleri bulunduğunu ve yönetmelikler çerçevesinde bu tip şeyler sakınca yaratıyorsa ceza kuruluna sevk edileceklerini ifade eden İsmail Öztürk, şunları söyledi: "Kurallar böyleyse söylenecek bir şey yok. Ama ben polemiklere girmek istemiyorum. Hepimizin bir duruşu olmalı. Bunun altında çok başka şeylerin aranmış olması ya da farklı alanlara sürüklenmeye çalışılmış olması bizi çok üzüyor. Atamız bu ülkede yaşayan herkesin atası. Ülkemizin, milletin değerlerini kendimize mal etmişiz gibi bir savunma isteniyor. Bunu açıkçası komik buluyorum. İçimizden geldi böyle davrandık. Duygularımızı ve sevgimizi böyle ifade ettik. Burada temiz ve bakir duygu ile davrandık. Bundan dolayı da birileri zor durumda kaldıysa, birileri sıkıntı yaşıyorsa biz de böyle bir şeye sebebiyet vermek istemezdik."

Kulüp olarak ceza beklemediklerini belirten Öztürk, eğer ceza gelirse Fethiyespor Kulübü olarak, cezayı bu eylemi gerçekleştiren yöneticilerle ortaklaşa ödeyeceklerini kaydetti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler