Fetullah Gülen'den çok tartışılacak bir iddia: Hakan Fidan ile iki kez görüştüm

Fethullah Gülen, halen firari olan ve 15 Temmuz Darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 19.07.2017 - 11:46
Abone Ol google-news

Gülen, Hakan Fidan'ın kendisini iki kez ziyaret ettiğini söyledi. Gülen, aynı röportajda Adil Öksüz için ise birkaç sene önce buraya geldi. Daha sonra medyada benimle fotoğrafını gördüm. Yüzlerce insan benimle fotoğraf çektiriyor. Fotoğraf çektirmekten bu bağlantıyı kurmak acele hüküm vermek olur” ifadelerini kullandı.

Fetullah Gülen: 15 Temmuz'u ulusalcı laik bir kesim yapmış olabilir

"Adil Öksüz 30 yıl önce cemaat içindeki öğrencilerden biri"

 15 Temmuz darbe girişimini yapan "FETÖ" lideri Fethullah Gülen, Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında France24'e açıklamalarda bulundu.  Fethullah Gülen darbe girişiminin kilit ismi, firari Adil Öksüz’ün 30 yıl önce cemaat içindeki öğrencilerinden biri olduğunu söyledi.

 "Adil Öksüz birkaç yıl önce buraya geldi..."

Öksüz’ün darbe girişiminden önce kendisini ziyaret ettiği iddiasını reddeden Gülen, “Öksüz, birkaç sene önce buraya geldi. Daha sonra medyada benimle fotoğrafını gördüm. Yüzlerce insan benimle fotoğraf çektiriyor. Fotoğraf çektirmekten bu bağlantıyı kurmak acele hüküm vermek olur” diye konuştu.

 "Hakan Fidan beni iki kez ziyaret etti"

 Öksüz’ün MİT’le bağlantılı olduğunu öne süren Gülen, “MİT Müsteşarı Hakan Fidan da burada beni iki kez ziyaret etti, yeğenimin evinde iki kez yemek yedik. Herkes buraya geldi. Benim herkesle fotoğrafım var” iddialarında bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler