Fikret Orman: "Aziz Yıldırım'ı da alıp başbakana gideceğim"

Fikret Orman, "Sayın Aziz Yıldırım'la birlikte Ankara'ya gidip, statların tapusunu istediğimizi söyleyeceğiz. Parası da neyse ödeyeceğiz" dedi

Yayınlanma: 27.09.2014 - 10:06
Abone Ol google-news

Gazetelerin ekonomi servisi yöneticileriyle bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Stadı, bazı takımlar gibi devlet veya belediye desteği ile yapmadıklarını belirten Orman, "Vodafone Arena kulübün kaynakları ile inşa ediliyor. Stada gelen millet, parayı harcayan millet ama biz devlete pay ödüyoruz. Ben ve Sayın Aziz Yıldırım Ankara'ya gidip, statların tapusunu isteyeceğiz. Parası neyse ödeyeceğiz. Stadın sponsor gelirlerinden yüzde 25'ini Spor Genel Müdürlüğü'ne veriyoruz. Tapuyu alıp, bu parayı ödemekten kurtulmak istiyoruz" diye konuştu. Fikret Orman, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Mali durumumuz, Beşiktaş ve diğer kulüplerden daha iyi" sözlerini etik bulmadığını da dile getirdi.

Sosa yine yedek
Bursaspor maçında sonradan oyuna girip, Olcay'ın attığı galibiyet golünün asistini yapan Sosa'nın, bugünkü Eskişehirspor maçında da yedek soyunacağı öğrenildi. Bilic'in kondisyon eksiği olan Arjantinli yıldızı, gidişata göre oyuna alacağı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler