Fikret Orman: Güzelliklerle tarihe geçelim

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün BJK TV’de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Deplasman yasağının kalkması için öncü olduklarına değinen Orman, Şampiyonlar Ligi’ndeki Dinamo Kiev maçının bilet fiyatlarının da düşeceği müjdesini verdi.

Yayınlanma: 22.09.2016 - 10:04
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün BJK TV’de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Deplasman yasağının kalkması için öncü olduklarına değinen Orman, Şampiyonlar Ligi’ndeki Dinamo Kiev maçının bilet fiyatlarının da düşeceği müjdesini verdi. Beşiktaş Başkanı’nın açıklamaları şöyle:

Vodafone Arena’da ilk derbi olması çok hoş. Uzun zaman sonra deplasman yasağı kalkacak. Bu işte öncülüğü biz yaptık. Futbol taraftarla güzel bir şey. Seyircilerin birbirlerini kızdırmaları, karşılıklı tezahüratlar... Tüm tribün gruplarımıza sesleniyorum, efendi duruşlarını sergilemelerini, sakin olmalarını istiyorum. Tahrik olmamalılar. Taraftarlarımız Beşiktaşlı duruşunu derbide göstermeli. Kimse tahrik olmasın. Kazanarak, güzelliklerle tarihe geçelim.

‘Tüm biletler bitti’

Biz biletleri Galatasaray Kulübü’ne vereceğiz, onlar kendi taraftarlarına satsınlar biletleri. Onlar gelecek, biz gideceğiz. Fenerbahçe gelecek, biz de oraya gideceğiz. Bunlar olacak. Çağrıyı biz yaptık zaten. Bütün biletler satılmış vaziyette. Full oynayacağız. Umarım tarihe güzel anılarla geçen bir derbi olur. Derbi öncesi sürprizimiz var. Taraftarlarımızla bütünleşen bir sürpriz olacak. Bunun çalışmaları yapılıyor. Herkes beğenecek. Dinamo Kiev maçı bilet fiyatlarını düşürme kararı aldık.

‘Parçalamaya çalıştılar’

Beşiktaş’ın önü kesilmek için adımlar atılmaya başlandı. Biz bu fotoğrafı 101. yılımızda da gördük. Bütün Beşiktaşlıları provokasyona gelmemeye çağırıyorum.

Uslu’ya yanıt

Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’nun, “TFF ve hakemler Beşiktaş’ı kolluyor anlamış değilim’’ şeklindeki açıklamalarına cevap olarak, “Rakiplerimizle polemik yaratmamak gibi bir duruşumuz var. Oyunlara gelme niyetinde değiliz. Galatasaray ile bir maç yapacağız ve Beşiktaş sayesinde Fenerbahçe’nin Galatasaray ile yakınlaşmasına sevindim” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler