Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 26.07.2015 - 13:53
Abone Ol google-news

Mario Gomez ile ilgilendiklerini doğrulayan Fikret Orman, "Mario Gomez çok kaliteli bir oyuncu. Ancak Beşiktaş'ın mali gerçekleri ve bizim gerçeklerimiz var. Beşiktaş'a transfer olan hiçbir futbolcu için teminat mektubu verilmez. Takımımız içinde bir denge ve adalet sistemimiz var. Gomez gelecek diye tavizlerde bulunmayız. Mario Gomez ilgilendiğimiz bir oyuncu ama tek ilgilendiğimiz oyuncu o değil" ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre'ye teklif gelmediğini belirten Orman, "Gökhan Töre çok kıymetli bir oyuncu. Onunla ilgili konuşulan bonservis bedelleri palavra. Bize gelen 18 milyon Euro'luk bir teklif yok" dedi.

Van Persie transferiyle ilgili polemik de devam ediyor. Son olarak Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara yanıt veren başkan, "Van Persie ile görüştük. Bu doğrudur. Fakat oyuncu başka bir kulübe gitti. Tekrar bu sayfaları açmak üslubumuza yakışmaz. Van Persie onlara hayırlı olsun. Bu konu artık kapanmıştır. Van Persie iyi bir oyuncu. Parasını kim ödeyecekse o düşünsün. Fenerbahçe ne teminat mektubu vermiş beni ilgilendirmez. Aziz Bey'in açıklamaları var. Onun üslubunu biliyorum zaten. Ben o üslubu 15-16 yaşında bıraktım" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon