Fikret Orman'dan Serdar Taşçı açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Devler Ligi kura çekimi sonrasında transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 08.08.2014 - 15:48
Abone Ol google-news

Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile eşleşmelerini yorumladı ve transferle ilgili de çok önemli bilgiler verdi. Orman, transfer bütçesini aştıklarını söylerken, basında yer alan Serdar Taşcı iddialarına da değindi ve birinci öncelikleri olmadığını belirtti.

İŞTE ORMAN'IN SÖZLERİ...

"BİZİM KISMETİMİZ ARSENAL'MİŞ"

"Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Hayırlısı olsun diyelim, demek hayrı buymuş. Tüm camiamız ile beraber, mücadele edeceğiz. Desteği alarak inşallah turu geçeceğiz. Bizim kısmetimiz Arsenal'miş, Arsenal çıktı. Şu dakikadan sonra o çıksaydı, bu çıksaydı demenin anlamı yok."

"TRANSFER POLİTİKASINDA DEĞİŞİKLİK YOK"

"Bu eşleşme transfer politikamızda bir değişiklik yaratmayacak. Şu anda 4 transfer yaptık gibi gözükse de, iki transfer yaptık. Gökhan ile Motta'nın bonservisini aldık, bizdeydi zaten ikisi de. Birinin satın alma bedeli 2,5'du 1,1'e aldık, diğeri 7,5'du 4,5'a aldık. Gökhan'ın uzamasının nedeni pazarlıklardır. Bundan sonra orta sahaya bir takviye planımız var. Sonra da birkaç tane takviye yapmayı planlıyoruz, tabii bütçe içinde kalmak kaydıyla."

"TRANSFER BÜTÇESİNİ PLANLI AŞTIK"

Bizim ilgilendiğimiz, kamuoyunun bildiği isimler var, bilmediği isimler var. Kulübümüzün şartları ve menfaatleri doğrultusunda transfer yapmak bizim görevimiz. Transfer 1 Eylül'de bitecek. O güne kadar elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu sene transfer bütçesi 10-12 milyon euro civarındaydı. Biz bunu şu ana kadar harcamış vaziyetteyiz. Fakat hem Demba Ba, hem de Gökhan'ın transferlerini uzun vadeli ödemeler perspektifi ile yaptık. Dolayısıyla önümüzdeki sezonun transfer bütçesinden bu sene de kullanma kararı aldık. Takviye için vadeli transferler yapalım ve daha iyi oyuncular alalım dedik. Bütçeyi aştık, ancak bu bizim planladığımız bir şeydi.

"SERDAR TAŞCI ÖNCELİĞİMİZ DEĞİL"

Ben bitmemiş oyuncular ile ilgili hiçbir zaman konuşmam. Bugün bizim 1. önceliğimizin Serdar Taşçı olmadığını söyleyebilirim. Bitmemiş bir iştir, bizim de önceliğimiz değildir. Serdar Taşçı bizim 1. önceliğimiz değil. Bittiği zaman transferler açıklarız. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler