'Filistin halkı AKP tarafından bir kez daha satıldı'

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, AKP ile İsrail arasındaki enerji işbirliği hakkında açıklamada bulundu.

Yayınlanma: 18.07.2017 - 11:53
Abone Ol google-news

AKP’nin Gazze konusundaki ikiyüzlü bir politika izlediğine dikkat çeken Akın, Filistin Halkı’nın hakkının AKP-İsrail işbirliğiyle gasp edileceğini söyledi. Akın’ın açıklaması şu şekilde;

Berat Albayrak İsrailli bakan ile 4 tur görüşme yaptı. İki ülke arasındaki doğalgaz boru hattının inşa edilmesini sağlayacak çatı anlaşmaya karar verildi.

Steinitz,22. Dünya Petrol Kongresi kapsamında düzenlenen Bakanlar Oturumunda yaptığı konuşmada, enerjinin, Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme ve ikili ilişkilerin geliştirilmesi sürecinde önemli bir simge olduğunu söyledi. Amaç Rus gazına alternatif Gazze açıklarındaki yatakların Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılmasını sağlamak. Mazlum Filistin halkının hakkını AKP işbirliği ile İsrail tarafından açıkça gasp edilecek. Filistin halkı AKP tarafından bir kez daha satıldı.

Her fırsatta muhafazakâr tabanın Gazze hassasiyetini sömüren AKP, Gazze konusunda ikiyüzlü bir politikası izlemektedir. AKP; siyonizmle, terörizmle suçladığı, ekonomik boykot kararı bile aldığı bir ülkeyle çıkarları söz konusu olunca anında dost olabiliyor. Mavi Marmara şehitlerinin AKP tarafından kaderine terkedilmesi, 20 milyon dolar karşılığında ortada bırakılmaları AKP’nin çıkarları içindir.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler