Filistinli öğretmen de katliam kurbanı

Ankara'daki patlamada Hatay'dan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 11.10.2015 - 20:15
Abone Ol google-news

Ankara'daki Barış Mitingi'ne Hatay'dan giden Halkevi üyesi 30 yaşındaki Necla Duran ve Antakya Yaşam Hakkı Meclisleri üyesi Filistinli Ahmed Alkhadi de yaşamını yitirdi.

Merkez Antakya İlçesi'nden Hatay Halkevi'nin organizasyonunda 2 otobüsle yaklaşık 100 kişi cuma gecesi Ankara'ya yola çıktı. Miting alanında meydana gelen patlama da ilk belirlemelere göre, Halkevi üyesi Necla Duran ve Antakya Yaşam Hakkı Meclisleri üyesi Filistinli Ahmed Alkhadi yaşamını yitirdi. Ahmed Alkhadi'nin Antakya İlçesi'nde yaşadığı ve Halkevi üyelerine Arapça ve İngilizce dersler verdiği ifade edildi. Hatay'da yakını bulunmayan Alkhadi'nin cenazesinin kente getirilip getirilmeyeceği netleşmedi.

ANNESİNE HABER VERİLEMEDİ

Hatay'ın merkez Defne İlçesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Necla Duran'ın hasta olan annesine kızının ölüm haberi verilemedi. Bu nedenle evde Duran için taziye çadırı da kurulmadı. Duran'ın cenazesini Ankara'da CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal'ın teslim alıp getirmesi bekleniyor. Duran'ın cenazesi, yarın düzenlenecek tören ardından oturduğu Aşağıokçular Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler