Fotoğraflarla Karadeniz'de kadın olmanın hikayesi

Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin katkılarıyla gazeteci ve sanatçı Varol Uzlu’nun Fotoğraflarla Karadeniz'de kadın olmanın hikayesini anlatan “Yeşil Bigelerim” Fotoğraf Sergisi, Çemberlitaş’ta bulunan TGC Basın Müzesi’nde 17 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 15.00’de açılacak.

Fotoğraflarla Karadeniz'de kadın olmanın hikayesi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 16.01.2015 - 02:44
 
Serginin açılış konuşmalarını Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  (TGC) Turgay Olcayto, Konrad Adenauer Stiftung (KAS) Türkiye Temsilcisi Dr. Colin Dürkop, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesİ öğretim üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin yapacak.
 
 
Fotoğraflarla Karadeniz'de kadın olmanın hikayesi
 
Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Komisyonu Koordinatörü Göksel Göksu, “Karadeniz’de Kadın Olmak” başlıklı bir sunum yapacak. Daha sonra Varol Uzlu, sergi hakkında bilgi verecek ve fotoğrafların hikayelerini katılımcılara anlatacak.
 
Varol Uzlu , 1971 yılında Trabzon'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul'da TRT, HBB, Start TV ve ATV’de çalıştı. 2004 yılına kadar süren televizyon haberciliği yerini yerel bir gazetede foto röportaja bıraktı. 2008 yılında “Mahalle Maçı”, 5'te haftayım 10'da biter adlı ilk belgesel filmini çekti. Mahalle maçı filmi, sanayileşen ve kirlenen futbolu konu edindi. Bu konusuyla 2009 Ankara film festivalinde belgesel dalında finalist filmlerden biri oldu. 2010 yılında “Turnuva” adlı sinema filmini çekmeye başladı. 2013 yılında ise Karadeniz’de yayla göçünü konu edinen “Sise Doğru” adlı bir film çekti, çok sayıda sergi açtı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler