Galatasaray 19. kez şampiyon!

Süper Lig'de Sivasspor'u 4-2 yenen Galatasaray, 2012-2013 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Yayınlanma: 05.05.2013 - 17:04
Abone Ol google-news

90+2. dakika: GOL! Cihan. Sivasspor Cihan'ın golü ile farkı ikiye indirdi.

90. dakika: Fırat Aydınus, karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave etti.

89. dakika: Umut Bulut, itirazlarında ısrar edince önce ikinci sarı kartı ardından kırmızı kartı gördü.

88. dakika: Gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Selçuk, ara pasını ceza sahasına hareketlenen iki arkadaşına göndermek istedi ama savunma araya girdi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ;

 

86. dakika: İstanbul BŞB-Fenerbahçe karşılaşması ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile devam ediyor.

84. dakika: Oyun son dakikalara girilirken temposundan hiçbir şey kaybetmedi. Her iki takım da açık oyununa devam ediyor.

82. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Fernando Muslera oyundan çıktı ve yerine Eray İşcan oyuna girdi.

80. dakika: GOL! Kadir. Gelişen Sivasspor atağında Aatif Chahechouhe, sol kanattan ceza alanına girdi ve kaleye şutunu çekmek istedi ama savunmaya çarpan top ceza sahası dışında hafif sağ taraftaki Kadir'e geldi. Kadir, kaleye mükemmel bir şut çekti ve topu ağlara gönderdi.

80. dakika: Sivasspor takımı Kadir Bekmezci'nin attığı golle farkı 3'e indiriyor.

75.dakika Golde asisti yapan futbolcu Umut Bulut oluyor.

73.dakika: GOL! Burak Yılmaz'ın golüyle Galatasaray farkı 4'e çıkarıyor.

70. dakika: Rakip yarı alanda topla buluşan Ziya Erdal rakibi Nordin Amrabat tarafından düşürülüyor. Bu müdahale sonrası Nordin Amrabat sarı kart görüyor.

69.dakika: Çıkan Oyuncu:   Giren Oyuncu:  ,Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hamit Altıntop'un yerine Umut Bulut oyuna giren isim oluyor.
 
69.dakika: Kaleye uzak mesafede topla buluşan Michael Eneramo direkt olarak kaleyi düşünüyor. Yerden yaptığı cılız vuruş kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.
 
63. dakika: Rakip savunmayı eksik yakalayan Galatasaray'da Nordin Amrabat ceza alanı gerisinde topla buluşuyor. Sağ ayağıyla uzak direğe yaptığı kesme vuruşu kaleci Milan Borjan kurtarıyor.
 
62. dakika: Hamit Altıntop'un ceza alanı hemen gerisinden savunma arkasına gönderdiği yüksek topa hareketlenen Burak Yılmaz kalesinden çıkan Milan Borjan'ı çalımlıyor ancak açısı daralınca istediği vuruşu yapamıyor ve top dışarı çıkıyor.

60. dakika: 60' GOL! Galatasaray Selçuk İnan'ın attığı müthiş golle 3-0 öne geçiyor.

53. dakika: GOL! Emmanuel Eboue.

52. dakika Ceza alanının gerisinde sol çaprazda topla ilerleyen Kamil Grosicki'nin Galatasaray savunmasının arkasına havalandırdığı top doğrudan dışarıya çıkıyor.

48. dakika: Burak Yılmaz'ın pasıyla sol kanatta boş koşu yapan Albert Riera topla buluşuyor. Albert Riera'nın ceza sahası ön çizgisinin hemen önüne gönderdiği ortasına Wesley Sneijder topun gelişine sol ayağıyla bir vuruş yapıyor ancak top kale yanından dışarıya çıkıyor.

47.dakika: Atak yönü sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan ön direğe ortasını gönderiyor ancak Sivasspor savunmasında Ziya Erdal topu karşılıyor.

46. dakika: İkinci yarıya Galatasaray takımının santra vuruşuyla başlanıyor.

45. dakika Kadir Bekmezci'nin pasıyla sağ kanatta topla buluşan Erhan Güven ceza alanı içerisine ortasını gönderiyor ancak Galatasaray savunmasında Semih Kaya topu kafayla karşılıyor.

43. dakika: Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kamil Grosicki'nin arka direğe gönderdiği ortasına kaleci Fernando Muslera kalesinden çıkarak topu kontrol ediyor.

42. dakika: Gökhan Zan rakibi Aatif Chahechouhe'yu ceza alanı dışında sol çaprazda düşürüyor ve hakem oyunu durduruyor.

41. dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Ziya, Eboue'ye faul yaptı.

40. dakika: Galatasaray, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına gelen topa Drogba, kafa vuruşunu yaptı ama top direkten oyun alanına döndü.

38. dakika: Bu arada İstanbul BŞB, Fenerbahçe karşısında Ömer Can'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

37. dakika: Bu dakikayı Galatasaraylı oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık. Galatasaray'ın oyuna olan hakimiyeti devam ediyor.

36. dakika: Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Grosicki, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama Fırat Aydınus oyunu devam ettirdi.

35. dakika: Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Grosicki, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama Fırat Aydınus oyunu devam ettirdi.

32. dakika: Gelişen Galatasaray atağında savunmadan seken topu kapan Hamit, topu biraz daha sürdükten sonra kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

30. dakika: Bu kez gelişen Sivasspor atağında sağ kanatta topla buluşan Kadir, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu aynı noktaya geri gönderdi. Ardından Grosicki, bir orta daha yapmak istedi ama top Grosicki'den dışarıya çıktı.

29. dakika: Emmanuel Eboue, yine sağ kanattan uzun bir taç atışı kullandı. Ceza alanına gelen topu Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

27. dakika: Bu kez sol kanattan gelişen sarı kırmızılı ekibin atağında Riera, ceza alanına ortasını yaptı ama gelen topu savunma uzaklaştırdı. Galatasaray'ın baskısı devam ediyor.

25. dakika: Sağ kanattan taç kullanan Galatasaray'da Eboue, topu doğrudan ceza alanına yüksek gönderdi. Gelen topu kaleci Borjan, kornere gönderdi.

23. dakika: Galatasaray, rakip yarı alanın ilk metrelerinden hafif sağ taraftan serbest vuruş kullandı. Hamit, Sneijder'e pasını attı ama Sneijder için ofsayt bayrağı kalktı.

22. dakika: Galatasaray, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. İstanbul BŞB-Fenerbahçe karşılaşmadı sa 0-0 devam ediyor.

20. dakika: Sivasspor, Galatasaray yarı alanından ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Erman Kılıç serbest vuruşta topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top barajdan sekti.

19. dakika: Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Erman, ceza sahası dışından kaleye sert bir şut çekti ama direk dibinde Muslera topu kurtardı.

18. dakika: Tehlikeli gelişen Galatasaray atağında Drogba, sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasını gönderdi. Gelen topa Burak vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

17. dakika: Sol kanattan ileriye hareketlenen Sneijder'e uzun bir pas atıldı ama Sneijder, Rajnoch'tan sıyrılamadı.

16. dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hamit, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topu Melo kafasıyla içeri çevirmek istedi ve top kaleci Borjan'da kaldı.

15. dakika: Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Ziya son çizgiye indi ve ceza alanına ortasını yapmak istedi ama Eboue'nin de baskısıyla top Ziya'dan dışarıya gitti.

14. dakika: Orta alanda topla buluşan ve rakiplerinden sıyrılan Drogba, savunma arkasına koşu yapan Burak'a pasını attı ama top kaleci Borjan'a kadar geldi.

12. dakika: Sivasspor, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ön direk yakınlarına gelen topu Melo, uzaklaştırdı.

10. dakika: GOL! Selçuk. Hafif sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Selçuk, güzel bir vuruşla topu sağ direğin yanından ağlarla buluşturdu.

8. dakika: Yine hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz, ceza sahasına girecekken Rajnoch'tan sıyrılamadı ve yerde kaldı. Rajnoch, sarı kart gördü. Galatasaray serbest vuruş kullanacak.

6. dakika: Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu savunma uzaklaştırdı. Ardından yine sağ kanattan gelişen atakta Drogba ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topa arka direkte Melo, kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

4. dakika: Sağ kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak, ceza sahasına girip son çizgiye indi ve top içeriye çevirmek istedi kaleci Borjan topu kornere gönderdi.

3. dakika: Bu kez gelişen Sivasspor atağında Grosicki sağ kanatta aldığı topla ceza alanına girdi ama topu ayağından açınca top doğrudan dışarıya gitti.

2. dakika: Ceza sahasına sokulan Hamit, pasını Burak'a aktaramadı..

1. dakika: Karşılaşma Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Galatasaray-Sivasspor maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Gökhan Zan, Riera, Hamit Altıntop, Melo, Selçuk İnan, Sneijder, Drogba, Burak Yılmaz

Sivasspor: Borjan, Ziya Erdal, Mehmet Nas, Kadir Pekmezci, Grosicki, Erman Kılıç, Eneramo, Navratil, Rajnoh, Erhan Güven, Chahechouhe


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler