Galatasaray seriyi sürdürmek istiyor

Son 3 resmi maçından galibiyetle ayrılan Galatasaray, Süper Lig'de yarın Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Yayınlanma: 10.11.2012 - 21:54
Abone Ol google-news

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Süper Lig'deki son iki maçında Kayserispor'u 3-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3-1 yenen ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Romanya'nın Cluj ekibini 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, Mersin deplasmanından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray'da sakatlığı geçen forvet oyuncusu Johan Elmander takımla birlikte çalışmalara başladı. ''Cim Bom''da 11 maçlık cezası bu karşılaşmayla sona erecek olan Engin Baytar, Mersin İdmanyurdu karşısında da forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda bundan önceki maçlarda 3'er kez sarı kart gören Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Hakan Kadir Balta, ceza sınırında buluyor.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, ilk 10 hafta sonunda 21 puan ve gol averajıyla Medical Park Antalyaspor'un önünde zirvede yer alıyor. Oynadığı 10 maçta sadece 1 galibiyet çıkaran Mersin İdmanyurdu ise 8 puanla 17. sırada bulunuyor.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler