Galatasaray'dan Rhodolfo'ya Melo modeli

Galatasaray yönetimi, Brezilyalı savunmacıyı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Yayınlanma: 30.12.2013 - 14:14
Abone Ol google-news

Devre arası transfer döneminde en hareketli takım tartışmasız G.Saray... Sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura çıkılması ve eşleşmede Chelsea’nin gelmesiyle birlikte takviyelerini nokta atışı yapmak için çalışıyor. Ancak yönetim özellikle maddi olarak büyük külfetin altına girmemek için de ince eleyip sık dokuyor.

FORMÜL BU?KEZ?DE?AYNI
 
Mancini'nin de ‘onay’ verdiği Brezilyalı savunmacı Rhodolfo için yönetim ise Melo formülünü uygulamanın peşinde.
 
Felipe Melo’yu yüksek bonservis bedeli nedeniyle ilk sezon kiralayan G.Saray bu düşüncesinde sadece oyuncunun fiyatını değil performansını da düşünmüştü. Ertesi sezon bonservisi ise yine yüksek rakam nedeniyle alınamamış ve ancak bu sezonun başında Brezilyalı oyuncunun bonservisi resmen alınmıştı.
 
Rhodolfo için de G.Saray yine bu formül uygulanmak isteniyor. 27 yaşındaki oyuncu için Sao Paulo kulübü 4 milyon Euro isterken G.Saray ise sezon sonuna kadar kiralamak istediğini Brezilya ekibine iletti. G.Saray sözleşmeye koyduracağı satın alma opsiyonunda ise ödeyeceği kiralama bedelinin de düşülmesini şart koşacak.
 
Tıpkı Melo’da olduğu gibi Rhodolfo’nun da durumunu görmek isteyen G.Saray yönetimi teknik direktör Mancini’ye de bu isteğini kabul ettirdi. Geçen sezon Gremio forması ile başarılı bir yıl geçiren ve bonservisi Sao Paulo’da olan Rhodolfo ile ilgili görüşmeler devam ederken transfer döneminin başlamasıyla imza atılacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler