Galibiyet kutlamaya bile izin yok... Amedsporlu taraftarlara gaz bombası

Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda Amedspor'un Bursaspor'u 2-1 yenerek kupa dışına itmesi, Diyarbakır'da sevinçle gösterileriyle karşılandı. Tezehürat ve yeşil kırmızı flamalarla Ofis'te toplanan ve Gevran Caddesi'ne yürümek isteyen taraftarlara polis, tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale etti.

Yayınlanma: 31.01.2016 - 17:08
Abone Ol google-news

<video:473224>

Bursa Timsah Arena stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Amedspor'un Bursaspor'u 2-1 yenmesi, Diyarbakır'da sevinç gösterileriyle karşılandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Yenişehir İlçesi Ekinciler Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık bin kişilik taraftar, Amedspor'un galibiyetini kutladı.

KUPADA AMEDSPOR FIRTINASI... ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİLER

Yoldan geçen araçların da korna ve siren çalarak eşlik ettiği sevinç gösterilerinde kalabalık grup, Gevran Caddesi'ne geçerek yürüyüşe geçti. Kısa bir süre yürüyen taraftarlara burada güvenlik önlemi alan polis, taraftara tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale ederek dağıttı.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN AMEDSPOR MAÇI SONRASI AÇIKLAMA: BAZI OYUNCULARI TEBRİK ETMİYORUM

Bunun üzerine ara sokaklara kaçan taraftarlar da polise karşılık verdi.

Ofis semtinde güvenlik güçleri ile Amedspor taraftarları arasında çıkan olaylar ara sokaklarda kovalamaca şeklinde devam etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler