Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet 'Alevileri yok sayan çalıştay' başlığıyla AKP'nin düzenlediği son ve en büyük çalıştaya örgütlerin çağrılmamasına dikkat çekerken, Sözcü gazetesi ise 'Doğalgazı gücü olan kullansın!' manşetini kullandı.

Yayınlanma: 29.01.2010 - 07:17
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Alevileri yok sayan çalıştay


Alevi örgütlerinden sert protesto Kızılcahamam’da 3 gün sürecek 7. Alevi Çalıştayı’na, en büyük Alevi örgütü olan Alevi Bektaşi Federasyonu, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ile Alevi Kültür Dernekleri’nin çağrılmamasını protesto ederek katılmadı. Alevi Bektaşi önderlerinin süreçte yok sayıldığını, yalnızca belli bir örgütün temsilcilerinin çağrıldığını söyleyen Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Ali Balkız, AKP hükümetinin çözüme yönelik adım atmadığını öne sürdü.


HÜRRİYET

Kaymakama etik tokat


Kamu Etik Kurulu'nun, şu anda Sakarya Vali Yardımcısı olan eski Mustafakemalpaşa Kaymakamı Adem Saçan'a verdiği 'kınama' cezası dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Suçlamalarda yok yok.


MİLLİYET

'Dr. Kelepçe'nin üçüncü kurbanı


Prof. Dr. Mustafa Taşkın'ın zayıflaması için midesine kelepçe taktığı 30 yaşındaki Bülent Tigin öldü. Taşkın'ın adı daha önce de iki ölüm olayıyla gündeme gelmişti.

VATAN

Gaza gelmezse Türkiye'yi AKP'yi ve kendisini kurtarır


VATAN'a konuşan MHP lideri, çarpıcı mesajlar verdi: Erken seçim ülkeyi rahatlatır. Çünkü seçim demokrasilerde sihirlidir...



RADİKAL

Poyrazköy'ün ilginç belgesi


Poyrazköy ve Devrimci Karargah iddianamelerinden yer alan 'Nisan Bülteni'nin ortak isme Doğu Perinçek.



AKŞAM

İddianamede coni şüphesi


Poyrazköy kazısından 3 hafta önce iki subaya "Amerikalılardan silah alıp gömdünüz mü?" diye sorulmuş. Ayrıca, araziye ABD Konsolosluğu'na ait bir aracın girdiği öne sürülüyor.



SÖZCÜ

Doğalgazı gücü olan kullansın!


AKP karakışta tir tir titreyen vatandaşa yine kazık attı... 1 Şubat'ta doğalgaza yüzde 15 zam geliyor faturalar el yakıyor, Tayyip'in nasihati can yakıyor.


HABERTÜRK

Batman Tango Üst Kurulu


Bir grup genç Batman'da tango kursuna başladı. Mustazaf-Der tehdit etti: Bu hayasızlığı gözümüzde diken var gibi, görmezden gelemeyiz.


SABAH

Nizamiye ayarı


TBMM'nin giriş kapılarında görev yapan askerler yerlerini polise bırakıyor. Askerlerin nöbet yeri sayısı da azaltılacak.


POSTA

Öldüren kelepçe


Bilgisayar dünyasında 'dahi' olarak tanınan Bülent Tigin, 250 kiloya ulaşınca midesine kelepçe taktırmak için yaptırdığı ameliyattan çıktıktan 3 gün sonra öldü.



BİRGÜN

Yandaş çalıştayı


Alevi çalıştayları süreci AKP ile Cem Vakfı arasında dost sohbetine dönüştü. Alevi derneklerinin sözcüleri tepkili.

 

TERCÜMAN

Oyuna gelmeyiz


Bizi durdurup, dağıtıp, zaman kazanmak istedikleri ortada. Haklarımızı istiyoruz, eylemden asla dönüş yok.


YENİ ŞAFAK

Acımasızca vuracağız


Kafes Planı'nı uygulamaya sokan Poyrazköy yapılanmasının Ermeni Vatandaşları, "Tabutlarınızı sayma mecburiyetinde kalacaksınız" diye tehdit ettiği ortaya çıktı.


ZAMAN

Kafes derinleşiyor, sıra plandaki diğer subaylarda


Müzede çocukların öldürülmesi, azınlıklara suikast gibi kanlı eylemler içeren Kafes planı, Poyrazköy iddianamesine girdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler