Gazetelerde Bugün

Bugün basında yer alan bazı gazetelerin manşetleri şöyle, Cumhuriyet "Bakan ahlaksız teklifte bulundu", Hürriyet "Zam yaptık çevreci olduk", Sözcü "Zengin tıkır tıkır fakir tam takır!", Sabah "Seri katil korkusu".

Yayınlanma: 27.04.2010 - 05:57
Abone Ol google-news


 

CUMHURİYET

Bakan ahlaksız teklifte bulundu

CHP lideri Baykal, Adalet Bakanı Ergin’in “CHP, Anayasa Mahkemesi’ne götürmeyiz derse paket bölünebilir” önerisini “ahlaksız teklif” olarak nitelendirdi. Baykal “Bir Adalet Bakanı bunu nasıl önerir. ‘Anayasaya aykırılığı görmezden gelin’ diyebilecek noktadalar” dedi. Erdoğan ise “Baykal’ın sözleri çirkin. Fakat hâlâ uzlaşmaya varız. Ama bunlarla uzlaşılamaz” diyerek kendilerini uzlaşan taraf gibi göstermeye çalıştı.




HÜRRİYET

Zam yaptık çevreci olduk


IMF ve Dünya Bankası'nın Washington'daki toplantısında Türkiye dünyanın en pahalı benzinini sattığı için çevreci olarak gösterildi. Merkez Bankası Başkan Yardımcısı "Çevreci değil Maliye'yi kurtarmak için yaptık, çevreci olduk" dedi.



MİLLİYET

Fireye karşı 19+1 sistemi


Anayasa oylaması, AK Parti'deki ilginç mekanizmayı ortaya çıkardı. Vekiller 20'şerli gruplara ayrılıyor. İçlerinden bir vekil grup sorumluluğunu üstleniyor.


VATAN

Nuh'un gemisi bulundu

15 bilim adamı Hong Kong'da basın toplantısı yapıp dünyaya açıkladı: Nuh'un Gemisi'ni Ağrı Dağı'nda bulduk, içine girdik!



RADİKAL

Bir ailenin 'İmha' belgesi


Ali Akgün adlı vatandaşa Tunceli Valiliği'nce verilen 1955 tarihli belgede isimleri tek tek sayılan 10 kişinin 'imha edildiği' yazıyor. Savcılığa yapılan duyurusunda, 'Bu insanlığa karşı suç' denildi.



AKŞAM

Baykal'a Başbakan koruması

'Yumurtalı saldırı' istihbaratı alan İstanbul polisi teyakkuza geçti.


SÖZCÜ

Zengin tıkır tıkır fakir tam takır!


Bir yanda geceliği 25 bin Euro olan ultra lüks otelde tatil yapanlar diğer yanda etin yüzünün göremeyen, geçim savaşı veren milyonlar.


HABERTÜRK

Müdür Bey coştu bir kere

"Biz kimseyi suçsuz yere öldürmedik. Ermeniler, siz bizi arkamızdan vurdunuz, ihanet ettiniz ve karşılığını aldınız."



SABAH

Seri katil korkusu


İzmir'de 24 saat içinde, aynı bölgede aynı yöntemle işlenen iki cinayette de aynı silahın kullanıldığı kuşkusu ortaya çıktı.



POSTA

Tecavüzcü çocuklar hapiste değilmiş!


Siirt Pervari'de tecavüz ettikleri 2 yaşındaki erkek çocuğunu ölüme terk eden 3 yaşındaki kız çocuğunu da öldüren, 11-15 yaşlarındaki 8 öğrencinin serbest olduğu ortaya çıktı.



BİRGÜN

Babamın katili sistemin kendisi


Rasim Elmas 1 Mayıs 1977'de Taksim'de katledildi. Elmas'ın kızı, "Benim babamın katili bir kişi ya da iki kişi değil, sistem" diyor.



TERCÜMAN

Yüzde 80 umutsuz


Araştırmalara göre 2010 yılında da umut yok.


YENİ ŞAFAK

Sulandırma deneyleri


Ergenekon'un yakın tarihteki en önemli eylemi olarak kayıtlara geçen Danıştay saldırısındaki örgüt bağını inkar eden ulusalcı yapılanma, tetikçi Alparslan Arslan'ın keşif görüntülerinin silindiğinin ortaya koyan TÜBİTAK raporunu sulandırmak için harekete geçti.


ZAMAN

Yakın tarihin karanlık olaylarını Meclis araştıracak


Türkiye'nin yakın geçmişinde yaşanan karanlık olayların aydınlatılması içim Meclis harekete geçti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler