Gazetelerde Bugün

HSYK Başkanvekili'nin, hâkim-savcı atamaları için yaptığı çarpıcı açıklamar Cumhuriyet'in manşetinde. Sözcü gazetesi ise, AKP'nin lüks bir otelde düzenlediği iftar yemeğine katılan medyatik isimleri birinci sayfadan gördü.

Yayınlanma: 07.09.2010 - 06:16
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Hükümet torpil istedi


Genel başkan yardımcısı Yargıtay Başkanı Gerçeker’in verdiği adli yıl resepsiyonuna katılan HSYK Başkanvekili Özbek, hükümet üyelerini torpil istemekle suçladı. Özbek, aralarında genel başkan yardımcısı, komisyon başkanı ve kıdemli bir milletvekilinin de olduğu kişilerden atamalara ilişkin telefon ve referans notu aldığını açıkladı. Resepsiyona hükümetten kimse katılmadı.



HÜRRİYET

Arka bahçe olmayacağız


Yargıtay Başkanı Gerçeker, referanduma 6 gün kala adli yılın açılış töreninde konuştu: "Yargı kimsenin ne arka bahçesi, ne ön bahçesi ne de yan bahçesidir. Olmamıştır, olmayacaktır. Buna Türk yargısı hiçbir zaman izin vermeyecektir."


MİLLİYET

Yeter hocam gereğini yap


Polisin, üniversite sınavındaki kopyaya karışan 108 kişiyle ilgili ÖSYM'yi 4 ay önce uyardığı ancak yanıt alamadığı ortaya çıktı. Gözler şimdi ÖSYM Başkanı'nda...



VATAN

Asker kaçağına af teklifi


Bugüne kadar zorunlu askerlik görevini yapmayan 40 yaş ve üstü vatandaşların affı için yasa teklifi hazırlandı.


RADİKAL

Referandum gerilimi sivil topluma sıçradı


Hak İş Başkanı'na tepki yağıyor. TÜSİAD: Terbiye sınırları aşıldı. DİSK: İktidarla gelenler, iktidarla gitme telaşında. KESK: Açıklamalar baskı unsuru oluşturuyor.



AKŞAM

En sıradışı CHP'li

CHP'nin Konya mitingi çok şaşırtıcı bir portreyi ortaya çıkardı. İl Örgütü'nün saymanı Raziye Demir, imam nikahlı ve başörtülü bir iş kadını.



SÖZCÜ

Şakşakcılığın fotoromanı


"Halkın sanatçısı" sandıklarınız AKP'nin lüks bir oteldeki iftar yemeğine katılıp "evet" propagandasına alet oldu...



HABERTÜRK

Soy ve inanç özel haktır


Siyasette "soy-boy" tartışılırken, Manisa mahkemesi "Yahudi torunu" diye yazan yazarı mahkum etti: Soy ve inanç tartışılmaz.


SABAH

Mahalleye para saçtı


500 bin TL'lik para ve çekdolu poşet çöpe atıldı. Kağıt toplayıcısı alıp, eve götürdü. Akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen kardeşi ise 43 bin TL'yi sokakta dağıttı.


POSTA

Bir genç kızın ölümü


21 yaşındaki Vildam 1.5 yıldır aşk yaşadığı ve evlilik planları yaptığı genç ile dün ilk kez birlikte oldu. Bekareti bozulan genç kızın korkudan ve panikten kalbi durdu. Vildan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.


BİRGÜN

İnsanlık mahsur kaldı


Bir işyerinde, 6 ay boyunca para alamadan çalışan işçiler patronun kaçması üzerine fabrikada mahsur kaldı.


YENİ ŞAFAK

Rahibe depremi


CHP'nin başörtülülere hakaret eden 'rahibeli afiş' krizi büyüyor. Afişleri yaptırmakla suçlanan Avcılar Belediye Başkanı Selami Değirmenci Kılıçdaroğlu'nu arayarak 'sorumluluk il ve ilçe teşkilatının' dedi.



ZAMAN

Yargıtay yönetimi kendi üyelerini mi dinletti

Yargıtay ve Danıştay'ın dinlendiği iddialarına yönelik sürdürülen soruşturmada ilginç bilgilere ulaşıldı. Yüksek yargı santrallerinin dinlenmediği sonucuna varan savcılık, Yargıtay Başsavcılığı tarafından son zamanlarda alınan ve halen kullanılan santrallerden birinin konuşmaları kaydedebilme özelliğine sahip olduğunu tespit etti. Bilirkişi raporuna göre, santralin bu özelliğini aktif hale getirmek amacıyla da 4 abone için lisans satın alındı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler