Gazetelerde Bugün

'Deniz Feneri iktidarın kara kutusudur' diyen CHP Grup Başkanvekili Tarhan soruşturmanın kapatılmak istendiğini söyledi. Haber, Cumhuriyet Gazetesinin manşetinde.

Yayınlanma: 07.08.2011 - 06:32
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘HSYK silah oldu’

CHP, Deniz Feneri’nin iktidarın kara kutusu olduğunu ve örtülmek istendiğini savundu.


HÜRRİYET

Amerika'ya çifte şok


Afganistan'da Taliban helikopter düşürdü, 30 Amerikan askeri öldü. Dünyanın en büyük ekonomisinin notu tarihinde ilk defa düşürüldü.


MİLLİYET

Obama'ya darbe


Standard and Poor's, kamu borcu 14.5 trilyon dolara çıkan ABD'nin kredi notunu düşürdü. Dünya Şaşkın...


VATAN

Alay eder gibi

ÖSYM,tercihlerin son gününde bile puanını yanlış hesapladığı yüzlerce öğrenciyi son dakika mesajıyla uyardı. Başkan Demir ise 'Mükemmel bir sınav için yeterli tecrübeye ulaştık' dedi.


RADİKAL

Askeri darbeye son darbe


Darbelerin 'yasal kılıfı' sayılan TSK İç Hizmet Yasası'nın ünlü 35'inci maddesi değişiyor. Artık askerin koruma görevi 'demokrasi' sınırında kalacak.
 

AKŞAM

Alo Başkan tüp bebek istiyoruz


Esenyurt Belediyesi'nden tüp bebek hizmeti... Çocuğu olmayan bir kadının tedavi masraflarını üstlenen belediye,öteki başvurulara 'hayır'diyemedi. 3 yılda belediye destekli 27 bebek doğdu. 9'u yolda.
 

SÖZCÜ

Daha çok anamız ağlar


Bir yanda kriz korkusu, diğer yanda geçim sıkıntısı. Bir de kayıt derdi var ki...İşte anne Nurhan Yalçın'ın çilesi ve ağlatan dramı.
 

HABERTÜRK

Şam'a ültimatom bakanla gidiyor


'Suriye bizim iç meselemizdir' diyen Başbakan Erdoğan, Davutoğlu'nu salı günü sert bir mesajla Esad'a gönderiyor.
 

SABAH

Darbecilerin halısı çekiliyor


Hükümet, darbelerin yasal dayanağı olarak gösterilen TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesine neşter vurmaya hazırlanıyor.
 

POSTA

Mevzuat böyle

Hakkında açılan davada duruşmalara gitmediği için yakalama kararı çıkarılan 74 yaşındaki alzheimer hastası kadın ambulansla adliyeye götürüldü. Yerinden kalkamayacak durumda olan kadın için ambulansta duruşma yapıldı ve yakalama kararı kaldırıldı.
 

BİRGÜN

Karadeniz'e gözdağı


Hopa'da 'artçı' gözaltı ve tutuklamalar sürerken; bu kez de 4 yıl önce Kızıldere katliamında öldürülen Cihan Alptekin'in anmasına katılan 48 kişiye 5 yıl ceza istemiyle dava açıldı.
 

YENİ ŞAFAK

Fener savcısı belgeyi tahrif etti


Fener Soruşturmasında sahtecilik, Almanya'daki davada Başbakan Erdoğan'ı suçlayan 'tercüme skandalı'nı akıllara getirdi. Savcı, şüphelilerin aleyhine olacak şekilde mahkeme belgesini değiştirdi. Tahrifatı şimdi HSYK müfettişlerine izah edecek.
 

ZAMAN

Hama'dan sonra Deyr el-Zor'da katliam endişesi


Suriye'de Beşşar Esed rejiminin sivillere yönelik saldırıları Ramazan'a rağmen durmak bilmiyor. Fırın ve eczaneler dahil bütün işyerlerinin kapalı olduğu Hama'da insanî durum felaket boyutuna ulaştı. Ordu birlikleri, şimdi de rejim karşıtı gösterilere sahne olan şehirlerden Deyr el-Zor'a yöneldi. Kente 250 civarında tank ve zırhlı aracın konuşlanması katliam endişelerini artırırken, Suriye yönetimine karşı dünyadan yükselen tepkiler sertleşiyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler