Gazetelerde Bugün

"Yüzyılın bağış yolsuzluğu" olarak adlandırılan Deniz Feneri e.V. vurgununu soruşturan Nadi Türkaslan ile iki savcı görevden alındı. Haberin ayrıntıları Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde.

Yayınlanma: 27.08.2011 - 06:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Savcıya operasyon


Deniz Feneri e.V.’de köstebeği de belirleyen Türkaslan ve ekibine soruşturmadan el çektirildi


HÜRRİYET

Dinleme infiali


Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in konuşmasının internete düşmesine iki bakan büyük tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan niçin sessiz" diye sordu.
 

MİLLİYET

Bikini yasağına Türkiye kriteri

Mısır'da müslüman kardeşler turistlere bikini kısıtlaması istedi. Uluslararası turizm otoritesi ise "Türkiye de müslüman ülke ama uygulamıyor" diyerek reddetti.
 

VATAN

'Sivilleri vurmadık'

K.Irak yönetimi,Kandil'e hava harekatında F-16'ların 7 sivili öldürdüğünü iddia etti. Türkiye uydu fotoğrafları ile yanıt verdi: Bu iddia düzmece bir PKK propagandası.
 

RADİKAL

Türkiye'yi cebinden çıkaran adam

110 milyon cep numarasının internette satışına ilişkin manşetimiz üzerine BTK inceleme başlattı. Hatası olan yanacak.Peki işi yapan kim? Araştırdık, 'dijital Sülün Osman'ı da bulduk.
 

AKŞAM

Hollywood'a nota verdik

İzmir'deki işsizler orkestrası'na Hollywood'dan rüya teklif... 'Starwars', 'Karayip Korsanları' gibi gişe rekorları kıran filmlerin ses yönetmeni Mike Valentine genç müzisyenleri keşfetti. Yeni bir film için, grubun müziklerini kayda alacak.
 

SÖZCÜ

Deniz Feneri'nin 3 savcısı görevden alındı


Asrın yolsuzluk davasında, iktidara yakın isimlerin tutuklanması, soruşturma savcılarının başını yedi.
 

HABERTÜRK

Bengi out Meclis in


BDP Eşbaşkanı Geylani: 1Ekim'de Meclis'teyiz. Tasvip etmediğimiz Yıldız'ı ise kurullar inceliyor.
 

SABAH

Sarkozy şovuna Erdoğan çalımı


İlk Libya zirvesinde Türkiye'yi dışlayan Sarkozy'nin 1 Eylül davetini bu kez Başbakan Erdoğan reddetti.
 

POSTA

Şansa eğitim

Öğretmen atamaları için dün kura seçimi vardı. Üniversiteyi bitirmek, KPSS'yi kazanmak yetmiyordu. Şans da gerekiyordu! Başvurusu kabul edilen 55 bin 718 öğretmenden sadece 11 bin 475 çekilen kua sonucunda kadro aldı. Şansı gülmeyen adaylar Milli Eğitim Bakanlığı'nın yakınında eylem yaptı.
 

BİRGÜN

Böyle adalete ben ne diyem


Eğitim Sen üyeleri ve ataması yapılmayan öğretmen ağustos ayı atamalarının yapıldığı gün MEB'E yürümek istedi ancak polis izin vermedi. Şafak öğretmenin annesi ise bu adalete isyan etti.

YENİ ŞAFAK

Konak rantının kaseti çıkacak


'Resmi evrakla sahtecilik'ten hapis cezası alan Gürsel Tekin'in başı yine dertte. Tekin'in bir müteahhitle Ankara Çavyolu'ndaki Havuzlu Konak konutlarında yapılan imar değişikliğinin iptal edilmemesi için eski il başkanı Şengül'e yaptığı rüşvet teklifinin ses kaydı olduğu anlaşıldı. Şengül, " Tuzak olabilir diye görüşmeyi kaydettim" dedi.


ZAMAN

Şehit aileleri ve Genç Siviller suç duyurusunda bulundu: Koşaner'in İtirafları yargıda

Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'e ait olduğu ileri sürülen ses kayıtları sivil toplumu ayağa kaldırdı. Şehit aileleri ve Genç Siviller, terörle mücadeledeki ihmaller ile darbelere yönelik itirafların da yer aldığı kayıtları yargının gündemine taşıdı. Yapılan suç duyurularında, internete düşen itirafların incelenmesi ve sorumluların cezalandırılması isteniyor.

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler