Gazetelerde Bugün

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a üstüne gidilmeyen yolsuzlukları sordu. Haber Cumhuriyet'in manşetinde 'Hayâ edin ses verin' başlığıyla yer aldı.

Yayınlanma: 31.10.2011 - 07:35
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Hayâ edin ses verin’


CHP  lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın adı yolsuzluk iddialarına karışmış CHP’li belediyelerle ilgili “İnsan biraz hayâ eder de ses verir” sözlerini mektupla yanıtladı. Kılıçdaroğlu, CHP’nin iddialara karşı sessiz kalmayarak gereğini yaptığını belirterek “Haklısınız, yolsuzluk olunca insan hayâ eder, ses verir. Peki siz neden hayâ edip ses vermiyorsunuz?” dedi.


HÜRRİYET

Geç kaldınız memur bey


Boşandığı eşi öldürmeden önce 3 defa koruma isteyen Müzeyyen hanık'ın evine, ölümünden 3 ay sonda koruma için polis memurları gitti.


MİLLİYET

Japonların deprem sırları


Japonya'da depremle mücadeleyi yöneten isimlerden, Altyapı Bakan Yardımcısı Nishikawa felaketin boyutunu nasıl küçülttüklerini anlattı.


VATAN

Canlı bombaya anne kalkanı


Bingöl'deki canlı bomba dehşetinin altından, bir annenin kahramanlık öyküsü çıktı.



RADİKAL

'Taahhüt verin sonra gönderin'


Deprem bölgesinde her gün 150 TIR yardım ulaşıyor.



AKŞAM

Ali okula koş veli evini yık


İstanbul'da okullar deprem sınavını geçti. Marmara depreminden sonra başlayan güçlendirme ve yeniden yapım çalışmaları bitmek üzere.


SÖZCÜ

Başbakan da kaçak evde oturuyordu


HAS Partili Bekaroğlu, "Kaçak evden çıkan başbakan ve ekibi 17 yıldır İstanbul'u yönetiyor" dedi.


HABERTÜRK

Ölen öğretmene maaş bile yok

Depremde kaybettiğimiz 68 öğretmenin 42'si henüz stajyerdi, ailelerine maaş bile kalmadı.

SABAH

Çukurca'da derin plan


Kekliktepe saldırısı buzdağının görünen bölümü.


POSTA

Kahraman anne


Bingöl'de önceki günkü canlı bomba saldırısında bir annenin canı pahasına kahramanlık yapıp hem 3 çocuğu hem de çevredeki onlarca kişiyi kurtardığı ortaya çıktı.


BİRGÜN

Zahid'ler daha eşit


241 gündür tutuklu bulunan gazeteci Nedim Şener, "Zahid Akman ve diğerleri hep bizim gibi gazatecilerden 'daha eşit'ti" diye yazdı.

YENİ ŞAFAK

Canını verdi Hazal'ı kurtardı


Bingöl'de çocuk mağazasını kana bulamaya hazırlanan canlı bombanın büyük bir faciaya neden olmasını, ana yüreği durdurdu.


ZAMAN

Ders alma zamanı

7,2'lik Van depreminde 601 vatandaş enkaz altında can verdi. Van merkez ve Erciş'te 84 bina yerle bir oldu. Binlerce binaya da 'oturulamaz' raporu verildi. 17 Ağustos 1999'da Marmara depremini yaşayan Türkiye, şimdi yine inşaatlardaki eksiklikleri konuşuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler