Gazetelerde Bugün

Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar bugün Tandoğan'da "Karanlığa karşı artık yeter" diyecek. Haber bugünkü Cumhuriyet'in manşetinde. İşte günün öne çıkan diğer manşetleri...

Yayınlanma: 03.03.2013 - 07:40
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Karanlığa karşı Tandoğan

Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar 3 Devrim Yasası'nın kabul edilmesinin 89. yıldönümde "3.3.2013 saat 13" parolasıyla "Karanlığa karşı artık yeter" demek için bugün Tandoğan'da buluşuyor.

 

HÜRRİYET

Bu fiyata bu emar

Radyoloji uzmanı bir doktor Hürriyet'e konuştu: "Bilgisayarlı tomografi ve MR çekimi için devlet ihalelerini düşük fiyatla alan şirketler, kar amacıyla kaliteden taviz veriyor"

 

MİLLİYET

Çözüm engellenemez

Başbakan Erdoğan bu süreç boyunca her türlü riski aldıklarını engellemek için önlerine konan taşları çekip atacaklarını söyledi.

 

VATAN

Tavizsiz çözeceğiz

Erdoğan, İmralı tutanaklarıyla ilgili ilk kez konuştu: Taviz vermeden, terörle mücadeleden vazgeçmeden kardeşçe çözeceğiz. Bize güvenin, inanın.

 

RADİKAL

Tans ne yaşar ne yaşamaz

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar değişimiyle konuşulan trans erkekler askerlikten nufüs kağıdına başka bir kimlik savaşı veriyor.

 

AKŞAM

Aklınızı mı kaçırdınız

Bu da 10 yıllık velayet savaşının çaldığı bir çocukluğun öyküsü...

 

SÖZCÜ

Tayyip zehiri yuttu

Herkes Türkiye'de meydan okuyan Apo'ya, Erdoğan'ın ne diyeceğine merak ediyordu. Hepsine "eyvallah" dedi. Suçu, yine medyaya attı...

 

HABERTÜRK

Baltalayan karşımızdadır

Erdoğan, İmralı tutanaklarının yayınlanmasıyla ilgili medyaya sert çıktı.

 

SABAH

Diyarbakır'da 40 cesur yürek

Gönüllü 40 öğretmen dershaneye gitme imkanı olmayan 1200 öğrenciye hafta sonu ve sömestr tatili demeden üzretsiz kurs veriyor.

 

POSTA

Alman kadın subaya Türk erkek subaydan patriot dayağı

Türkiye'nin olası bir Suriye saldırısına karşı NATO'dan istediği Patriot füze bataryaları Adana İncirlik ve Kahramanmaraş'a yerleştirildi...


BİRGÜN

'Size vasiyetimdir umutsuz olmayın'

İstanbul Üniversitesi'nden Prof. Dr. Semih Gemalmaz, yaşadığı baskılar sonucu önceki gün öğrencilerine duygulu bir konuşmayla veda etti.

 

YENİ ŞAFAK

Karanlık operasyon

İmralı notlarının medyada yayımlanmasını 'karanlık operasyon' olarak niteleyen Başbakan Erdoğan 'Dedikodulara itibar etmeyin. Biz teyid etmedikçe söylentilere inanmayın. Biz çözüm için uğraştıkça, bozmak için ellerinden geleni yapanlar var' dedi.

 

ZAMAN

 

Bütün bakanlıklar Karargâh'a hesap verdi
28 Şubat'ta vesayetin belgeleri

 

Cuntacıların, 28 Şubat sürecinde 16 bakanlık ile YÖK ve Diyanet gibi kurumları yakın takibe aldığı belgelendi. Genelkurmay’ın Ergenekon davasını yürüten mahkemeye gönderdiği harddisklerde ilginç ayrıntılar var. Buna göre Karargâh ‘irticaî kadrolaşma’ gerekçesiyle 4 bin 226 kişiyi bakanlıklara ihbar etmiş ve bunların ceza alıp almadıklarını denetlemiş.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler