Gazetelerde Bugün

"Savcılık iz peşinde" manşetiyle okuyucularına ulaşan Cumhuriyet, "İrticayla Mücadele Eylem Planı" ile ilgili gelişmeler yer verirken, Milliyet 3. köprü güzergâhı hakkındaki tartışmaları ilk haber olarak gördü.

Yayınlanma: 20.08.2009 - 06:59
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Savcılık iz peşinde

3 tanık dinlendi Altında “Albay Çiçek’in imzası” olan “İrticayla Mücadele Eylem Planı” adlı belge için askeri savcılığın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da yetkisizlik kararı vererek dosyayı Ankara’ya gönderdi. Gelen dosya üzerine soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 3 kişinin tanık sıfatıyla ifadelerine başvurdu.


HÜRRİYET

O evden ilk fotoğraflar

Ergenekon kapsamında tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez'in Sapanca ve Ankara'daki evlerinde aramalar ile silah kazılarının polis kamerasıyla çekilen görüntü ve fotoğrafları, dava dosyasına girdi.

 

MİLLİYET

Tartışılan güzergâh

CHP'li Tekin'in açıkladığı 3. köprü güzergâhını Topbaş doğruladı. Çevreciler "Yol ormandan geçiyor" diye ayakta. Hükümete göre doğa zarar görmeyecek.


RADİKAL

En kritik duruşmada görüntü var, ses yok

Engin Çeber'in cezaevinde öldürülmesiyle ilgili duruşmada tanıkların ifadeleri yok hükmünde. Çünkü mahkemenin kayıt cihazı arızalıymış.

 

AKŞAM

Asıl risk geri adım

Demokratik açılımla ilfili konuşma yetkisi verilen 4 AKP'liden biri olan Ömer ÇElik, 'risk'i değerlendirdi. ÇElik'e göre başlatılan sürecin geri dönüşü yok. 'Bu noktadan döenrsel riskli olur. İşte o bizi hırpalar' diyor.


POSTA

Felç eden enişteye dava

Dünye Engelliler Güzellik Kraliçesi 17 yaşındaki Nergis Demiraslan'ın sakat kalmasına neden olan eniştesine mahkeme sadece 2 bin TL para cezası vermişti.Nergis, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidiyor.

 

VATAN

Mevlüt K. esrarı

Almanya, ülkenin en büyük terör davasında, Mevlüt K. adlı eski bir MİT muhbiri için uluslararsı yakalama emri çıkardı. Mevlüt K.'nin Türkiye'ye kaçtığı düşünülüyor.


BİRGÜN

Utanın size ev mi yok! Bu evler depremzedenin

Marmara Depremi'nin üzerinden tam 10 yıl geçti. Ancak acılar ve sorunlar hala sürüyor. Evlerinden atılan depremzedeler, yerlerine yerleşenlere öfkeli.


HABERTÜRK

Kaçak kursta çoçuğa tecavüz

İstanbul'daki kaçak Kuran kursunda 17 yaşındaki 'Rabbani' lakaplı eğitmen, 4 yaşındaki kursiyer erkek çocuğa tecavüz etti.

 

SABAH

PKK'yı dize getiren baba

Fransa'da yaşayan işadamı, PKK'nın kaçırdığı oğlu için verdiği mücadeleyi kazandı. 6 yıl sonra oğluna kavuştu.


TERCÜMAN

Bu ahlaksız bir vergi

TÜDEF Başkanı Ali Çetin, Özel İletişim Vergisi'nin amacından saparak kalıcı bir vergiye dönüştürüldüğünü belirtti, "Bu vergiler adaletsiz ve ahlaksız vergilerdir" diye tepki gösterdi.


YENİ ŞAFAK

Ergenekon dayanışması

Savcı Cihaner Ergenekon takibine yakalanınca dosyalarla YARSAV'a gitti. Ardından medyada "Cemaati soruşturan savcının başı derde girdi" haberleri servis edildi.


ZAMAN

Demokratik açılım için 'devlet kadrosu' kuruldu

Demokratik Açılım için İçişleri Bakanlığı bünyesinde özerl bir ekip oluşturuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler