Gaziantep’te iki grup arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

GAZİANTEP’te, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan 19 yaşındaki Ahmet Yıldız öldü, arkadaşı 18 yaşındaki Ufuk K. bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yayınlanma: 24.12.2015 - 08:49
Abone Ol google-news
Olay, gece saatlerinde Güzelvadi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 51 nolu cadde üzerinde Ahmet Yıldız ve arkadaşı Ufuk K., isimleri belirlenemeyen 3 kişi ile karşılaştı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Ahmet Yıldız ve arkadaşı Ufuk K., şüpheli 3 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından silah ve bıçağın kullanıldığı kavgaya dönüşen olayda, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Ahmet Yıldız ve bıçak darbelerine hedef olan Ufuk K. yaralandı. Ahmet Yıldız’ı, iddiaya göre olaya karışan şüpheli 3 kişi plakası alınamayan otomobilleriyle bölgedeki özel hastaneye bırakıp kaçarken, Ufuk K. kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Hastanede tedaviye alınan Ahmet Yıldız doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı, Ufuk K.’nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yıldız’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Askere gitmeye hazırlandığı öğrenilen Ahmet Yıldız’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, Ahmet Yıldız’ın ölümüne Ufuk K.’nın da yaralanmasına yol açan şüpheli 3 kişinin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler