Gomez: Futboldan yeniden zevk almaya başladım!

Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez, İstanbul’da yoğun bir dönem geçirdiğini söyleyerek son 2 yılda futboldan almadığı keyfi yeniden almaya başladığını ifade etti.

Yayınlanma: 29.03.2016 - 08:20
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’deki gol krallığı yarışında zirvede bulunan Beşiktaşlı Mario Gomez milli takım kampında açıklamalarda bulundu.

Almanya Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Gomez, İngiltere’ye attığı golün önemli olmadığını söylerken Beşiktaş formasıyla yoğun bir yıl geçirdiğini belirtti.

Son 2 yıldır oynadığı futboldan keyif almadığını, bu sezon yeniden almaya başladığının altını çizen golcü oyuncu, “Attığım gol o kadar da önemli değil. Amacım, kapılar kapanmadan önce her zaman bir adım ileri atmak. Şu an yine futbol oynarken keyif almaya başladım. Bir süredir keyif alamıyordum fakat sonunda tekrar bu sağlandı. Yeniden ihtiyacım olan fizik kapasiteye ulaştım. Kendimi iyi hissediyorum ve dışarıdan bakılınca da anlaşılıyor. Gol atmanın gerekliğini bilecek kadar tecrübeliyim ancak atmam ya da atamamam önemli değil. Şu anki performansımdan çok memnunum” dedi.

Gol attığı İngiltere maçını değerlendiren Gomez, “2-1’e kadar iyi bir oyun oynadık ancak sonrasında düzenimiz bozuldu. Ön ve arka alandaki oyuncular arasında büyük boşluklar oluştu. İngiltere bunları çok iyi kullandı ve 2 gol attı. Onların kuvvetli bir takım olduğunu biliyorduk ve faydalanmayı başardılar” şeklinde konuştu.

“İSTANBUL’DA YOĞUN BİR YIL…”

Beşiktaş’la İstanbul’da yoğun bir yıl geçirdiğini ifade eden tecrübeli yıldız, “Son 2 yılım, yapmak istediklerimi yapamamakla geçti; sakatlıklarla, tedavilerle dolu 2 yıl… Bu yüzden yeni bir şeyler yapmam gerektiğini söyledim. İstanbul’da antremanlarla dolu, yoğun bir yılı geride bıraktım. Bu yılın turnuvaya gitmek ve önemli bir role sahip olmak için son şansım olduğunu biliyordum. İngiltere’ye attığım gol, bu sezon attığım diğer gollerden daha önemsiz. Gol atmak güzel ve ben şu açıdan mutluyum: 2014 Dünya Kupası’ndan önce Almanya’nın şampiyon olacağını söylemiştim ve bu kez de EURO 2016’yı kazanmamız için iyi bir şansa sahip olduğumuzu düşünüyorum. Şu an sadece turnuvayı kazanmak istiyorum” şeklinde konuştu. (sporcope)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler