Göztepe, avantajı koruma peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son 3 haftaya en yakın rakibi BUGSAŞ Spor'un 5 puan önünde giren Göztepe, yarın deplasmanda Adıyamanspor'a konuk olacak.

Yayınlanma: 23.04.2011 - 17:01
Abone Ol google-news

Ligde geçen hafta rakiplerinin de puan kaybetmesiyle avantajlı bir konuma gelen Göztepe, son 3 haftaya 2. sıradaki BUGSAŞ Spor'un 5, Bandırmaspor'un ise 6 puan önünde girdi.
Lider tamamlayacak ekibin doğrudan Bank Asya 1. Lig'e yükseleceği grupta sarı-kırmızılı ekip, yarın düşmeme mücadelesi veren Adıyamanspor'a konuk olacak.

Göztepe'nin rakiplerinden BUGSAŞ Spor'un Sarıyer'i konuk edeceği grupta, Bandırmaspor ise Turgutluspor'u ağırlayacak. Adıyaman Atatürk Stadı'nda yarın saat 15.30'da başlayacak Adıyamanspor-Göztepe maçını Süleyman Abay yönetecek.
 

 

Kulüpten 23 Nisan mesajı

Göztepe Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, milli mücadeleye önderlik eden bir ruhla 23 Nisan 1920'de kurulan ve 91. yıldönümünü kutlayan TBMM'nin, bugün de aynı inançla çalışmakta olduğu belirtilerek, şöyle denildi:

''Mustafa Kemal Atatürk'ün, aydınlık yarınlarımızın, geleceğimizin ışıkları, en değerli varlıklarımız çocuklarımız ile bütün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin olduğu bir dünyada ve gelecekte yaşamalarını diliyoruz. Milli mücadelede canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet ve şükran duyuyoruz.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler