G.Saray'da transfer taarruzu başlıyor

Sarı-Kırmızılılarda yönetici Fatih İşbecer ile Futbol Direktörü Cenk Ergün bugün görüşmelere başlıyor

Yayınlanma: 23.12.2015 - 09:32
Abone Ol google-news

Mustafa Denizli’nin Ocak ayında yapılmasını istediği transferlerin listesini vermesinin ardından Galatasaray yönetimi harekete geçti. Genel Sekreter Fatih İşbecer ile Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, Denizli’nin belirlediği bazı futbolcularla transfer konusunda görüşmek için bugün yurt dışına çıkacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer gündeminde şu sıcak gelişmeler yaşanıyor:

ANTEP’Lİ MUHAMMET’İ İSTEDİ OLMADI

Sarı-Kırmızılı yönetimin ilk etapta Gaziantepspor’un 23 yaşındaki forveti Muhammet Demir için Kırmızı-Siyahlı kulübe resmi teklifte bulunduğu bildirildi. Ancak Gaziantepspor’un Muhammet için çok yüksek bir bonservis bedeli isteyip, takasla futbolcu alma teklifine sıcak bakmaması nedeniyle Galatasaray’ın transferden vazgeçtiği belirtildi.

KASIMPAŞA DERDİYOK’U BIRAKMIYOR

Muhammet transferinde başarılı olamayan Galatasaray yönetiminin rotasını Kasımpaşa ile son haftalarda yıldızı parlayan Eren Derdiyok’a çevirdiği kaydedildi. Donk için Kasımpaşa ile temaslarını sürdüren Galatasaray, 27 yaşındaki Eren'e yönelik teklif yaptı ancak Lacivert-Beyazlılar “Eren’i satmayacağız” yanıtını verdi.

DONK’LA EL SIKIŞILDI

Galatasaray, Ryan Donk ile yıllık 1.5 milyon Avro karşılığında dün prensip anlaşmasına varırken Hollandalı oyuncunun transferi için Kasımpaşa ile pazarlık sürüyor. Rıza Çalımbay, bonservise ek olarak Donk’a karşılık Umut Bulut’u isterken Mustafa Denizli’nin oyuncusunu vermeye yanaşmadığı öğrenildi. Bu nedenle transferin sadece bonservisle tamamlanma ihtimali belirdi. Kasımpaşa’ya takas olarak oyuncu sunulması gündeme gelirse bu isimlerin Jem Paul Karacan ve Koray Günter olacağı bildirildi.

GROSSKREUTZ’A SON ŞANS

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, ailesini özlediğini gerekçe gösterip İstanbul’u terk eden Kevin Grosskreutz’la son bir görüşme yapma kararı aldı. Galatasaray, takıma geri dönmesi için Alman futbolcuya çağrıda bulunacak, bu talepleri kabul görmemesi halinde Grosskreutz’dan 2.5 milyon Avro getirmesi durumunda ayrılabileceği iletilecek.

YASİN’E KATAR’DAN TEKLİF

Geçen sezon Galatasaray’ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yasin Öztekin ile bir Katar kulübünün yakından ilgilendiği öğrenildi. Katar ekibinin Ocak ayı transfer döneminde 7 milyon Avro seviyesinde bir teklifle Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi. UEFA’nın Finansal Fair-Play takibinde olan Galatasaray yönetiminin Yasin’e gelecek teklif karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler