Güçlüklere rağmen piyano yarışması

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Istanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması’nın Türkiye’nin içinde bulunduğu güç koşullara rağmen gerçekleştirileceği açıklandı.

Yayınlanma: 15.01.2017 - 22:50
Abone Ol google-news

 

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Istanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması’nın Türkiye’nin içinde bulunduğu güç koşullara rağmen gerçekleştirileceği açıklandı. Yarışmanın basın toplantısı dün okul müdürü ve yarışma başkanı Yann de Lansalut, jüri başkanı Vahan Mardirossian, onur üyeleri Süher Pekinel, Orçun Orçunsel, Saba Sümer ve koordinatör Emmanuelle Beaufils’in katılımıyla yapıldı. Bu yıl 13 - 19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek yarışma Türk ve yabancı profesyonel veya gelecekte profesyonelleşecek olan piyanistlere açık.

160 yılı geride bırakan Notre Dame de Sion Lisesi’nin konser salonu’nda bir hafta boyunca dört aşamada gerçekleştirilecek yarışmanın jüri üyeleri ise JeanYves Clément, Frédéric Chiu, Tamaya Ikeda, Gülsin Onay ve Emre Şen. Son aşaması Orchestra’Sion orkestrası eşliğinde yapılacak yarışmada öğrenci jürisi de özel bir ödül verecek. Halka açık yarışma internetten de izlenebilecek. Ayrıntılı bilgi için: www.nds.k12.tr 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler